Jennifer Lopez, lecție de stil în centrul New York-ului. Diva a îmbrăcat jeanși și palton bleumarin

8 aprilie, 2024

Jennifer Lopez și-a etalat prezența elegantă prin New York, în weekend. Diva se îmbracă mereu în funcție de orașul în care se află. Și de data aceasta, a fost la înălțime.

FotoJetJ Lo NY jpg

Este o interesantă combinație de fashion, între jeanșii ”murdari” și eleganța Chanel. Un contrast fabulos, care îi vine ”mănușă” celebrei J Lo.

Jennifer Lopez, J Lo, Profimedia (4) jpg

Artista în vârstă de 54 de ani a ales jeanși ”murdari”, botine albastre din piele întoarsă, o maletă bleumarin, un pardesiu lung, tot bleumarin, o geantă șic bleu de la Chanel. Părul și l-a prins în coc și, firește, nu i-au lipsit ochelarii de soare și cerceii mari și rotunzi.

Diva a fost surprinsă singură, pe străzile din centrul New York-ului. A fost fotografiată cât timp a ieșit dintr-un apartament al său, în așteptarea șoferului. Și da, încă o dată face dovada că are moda în sânge. Combinațiile vestimentare pe care le face și atitudine de divă o evidențiază de fiecare dată.

Momentul acesta vine la doar câteva zile după ce cântăreața devenită actriță a fost văzută căutând o casă la New York alături de faimosul ei soț Ben Affleck.

Ea și al patrulea său soț păreau foarte încântați după ce au ieșit de la o vizionare. Să caute case este una dintre îndeletnicirile preferate ale lui Jennifer Lopez. Vinde, cumpără, mereu este în trendul imobiliar. După nunta cu Ben Affleck, cei doi soți au căutat numeroase proprietăți în LA. Cu greu s-au decis la un domeniu fabulos, în valoare de 64 milioane de dolari.

În ziua în care a ieșit cu soțul, au fost fotografiați ieșind din localul Sadelle's, din SoHo.

La începutul aceleiași săptămâni, două dintre casele fostului ei iubit, Sean 'Diddy' Combs, au fost percheziţionate amănunțit de agenți federali, pe fondul unei anchete de trafic sexual.

JLo și Diddy s-au întâlnit din 1999 până în 2001, iar după despărțire ea și-a deschis sufletul în legătură cu angoasa pe care a suferit-o din cauza infidelităților lui. Alături de Ben, pare că și-a găsit liniștea și fericirea, chiar dacă uneori mai au discuții în contradictoriu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg