Jennifer Lopez n-are chef să fie întrebată despre tensiunile cu Ben. Cum i-a închis gura unui reporter

23 mai, 2024

Diva a refuzat să răspundă la o întrebare despre căsătoria ei și a lui Ben Affleck, aflată, după cum spun unii, pe marginea prăpastiei. Ce-i drept, niciunul dintre cei doi soți nu a comentat până acum informația în vreun fel.

FotoJet J Lo silver jpg

Când vine vorba de mariajul ei controversat, buzele îi sunt pecetluite!

Nimic nu pot obține reporterii curioși de la divă. Are acest talent de a baleta printre întrebările incomode. Același a fost cazul recent, la conferința de presă găzduită în Mexic, cu ocazia premierei Atlas.

Cântăreața hitului „On the Floor” l-a oprit brusc pe un reporter care i-a cerut să abordeze zvonurile despre divorț în timpul discuției publice din Mexico City care viza viitorul ei film „Atlas”, miercuri.

„Poți mai mult decât atât”, a răspuns ea cu un zâmbet scurt, conform unui videoclip postat pe Instagram de contul lui El Gordo y la Flaca.

Lopez se află într-un turneu de promovare al noului ei film Netflix, pe fondul zvonurilor că al său mariaj este pe marginea prăpastiei, la doar doi ani de la nunțile care le-au pecetluit iubirea. Căci da, au făcut două nunți, nu una. Prima la capela din Las Vegas, într-o ceremonie rapidă, iar a doua extinsă, cu mare ștaif, pe unul dintre domeniile lui Affleck.

Marți, ea a participat la a doua premieră a filmului său, de data asta în Mexic solo, în timp ce actorul „Argo” a fost fotografiat părăsind eleganta locație Giorgio Baldi din Santa Monica, California, mai târziu în acea noapte.

La începutul acestei săptămâni, o sursă a declarat pentru Page Six că starul „Gone Girl”, în vârstă de 51 de ani, „și-a venit în fire” și își dă seama că mariajul cu cântăreața „Jenny from the Block”, în vârstă de 54 de ani, s-a încheiat.

Ben nu mai poartă verighetă deja! Jennifer Lopez însă o are în continuare pe deget și evită cu grație orice întrebare incomodă din această sferă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG