Jennifer Lopez nu reuşeşte să-şi vândă superbul penthouse din New York, cu grădină şi vedere spectaculoasă

27 august, 2021
1 penthouse new york jennifer lopez jpg jpeg

Jennifer Lopez nu reuşeşte să îşi vândă superbul penthouse din New York deşi este pe piaţă de 4 ani! Desigur, valoarea sa este uriaşă, cine îl doreşte va trebui să scoată din cont 25 de milioane de dolari.

Vedeta nu a avut noroc să îl vândă până acum şi în mod cert nu este o locaţie în care va locui vreodată. Fiindcă oricât de fabulos este acest penthouse, este total neindicat unei persoane publice, din cauza lipsei de intimitate care ar veni la pachet cu traiul în acest imobil. Iar Jennifer sigur nu îşi asumă asta.

Nu se ştie de ce l-a achiziţionat, poate ca investiţie, însă diva acum are alte planuri. Îşi caută o casă mare, de familie, unde să poată locui cu iubitul Ben Affleck şi copiii.

J Lo a cumpărat proprietatea fabuloasă din New York în 2014 cu 20,16 milioane de dolari, dar după ce şi-a dat seama că, deşi este într-o zonă excelentă pentru un locuitor normal al oraşului, nu oferă râvnită confidenţialitate de care un superstar ca ea are nevoie.

În ciuda luxului şi a locaţiei sale, clădirea, construită în 1924 nu are garaj sau piscină. Are un portar cu normă întreagă şi ascensoare cu cheie privată. Penthouse-ul are tavane înalte, 600 de metri pătraţi de spaţiu de locuit interior plus 300 de metri pătraţi de spaţiu exterior distribuit în 4 terase separate.

Interiorul este format din 2 etaje care conţin 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, o cameră de zi imensă în plan deschis şi o bucătărie gourmet a bucătarului, cu un bar pentru micul dejun, o insulă mare şi o zonă de luat masa. Există, de asemenea, o cameră a personalului cu o baie completă şi o spălătorie. Ea a pus proprietatea pe piaţă în 2017 cu 26,95 milioane de dolari, dar în 2019 a redus-o la 25 de milioane de dolari şi încă nu a găsit cumpărători.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg