Jennifer Lopez pozează sexy și fără griji, deși se zvonește că mariajul ei cu Ben s-a terminat din martie

3 iulie, 2024

Unii spun că diva nu vrea să accepte inevitabilul, alții susțin că, dimpotrivă, Jennifer Lopez s-a săturat să se agațe de un mariaj care se îndreaptă spre sfârșit.

Cert este că vedeta în vârstă de 54 de ani dă semne că e gata să meargă mai departe.

Jennifer Lopez și-a etalat, ieri, silueta sexy pentru a-și promova linia de cosmetice JLo Beauty - în timp ce presa abundă în articole cum că mariajul ei cu Ben Affleck s-a terminat.

Jennifer Lopez foto Instagram

Diva care a declarat recent că este „mai slabă ca niciodată” a apărut pe pagina de Instagram a brandului pentru a-și promova kit-ul de produse pentru corp în valoare de 86 de dolari, care este acum la reducere, ajungând la doar 39 de dolari.

Stând pe o canapea cu picioarele goale încrucișate, Lopez vorbește direct spre cameră și îi încurajează pe fani să „arată mai multă piele” în această vară.

Fanii de pe Instagram ai lui Jennifer Lopez au remarcat, însă, și drastica scădere în greutate a a artistei, în secțiunea de comentarii, unul dintre aceștia punctând că aceasta „arata atât de slabă”.

Jennifer Lopez foto Instagram

Unii dintre aceștia au speculat că scăderea ei bruscă în greutate s-ar putea datora stresului cauzat de problemele în mariajul cu Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani.

Această postare sexy pe Instagram a lui Lopez vine după ce publicația Page Six a scris, tot ieri, că mariajul ei cu Affleck s-a „încheiat de luni bune”. Conform surselor acestei publicații,  cuplul de vedete s-a „despărțit încă din luna martie”, deși primele informații despre problemele lor au devenit publice de-abia în luna mai, când s-a scris că Ben s-a mutat din vila lor în valoare de 60 de milioane de dolari.

Mai mult, o sursă apropiată lui Ben a declarat pentru revista People că actorul a profitat de lipsa lui Lopez de acasă, atunci când vedeta se bucura de o călătorie solo în Italia, pentru a-și muta lucrurile din luxoasa lor casă conjugală.

Ben continuă să locuiască în casa închiriată din Brentwood. Stă acolo de vreo două luni. Pare în regulă. Merge la biroul lui în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece timp cu copiii lui, adaugă sursa citată de revista People.

Cei doi soți – care nu au fost fotografiați împreună de aproape o lună – s-au hotărât, de asemenea, să vândă și piesele de artă din casa lor din Bel Air. Casa a fost listată pentru 65 de milioane de dolari luna trecută, iar publicația Page Six susține că tablourile și alte articole scumpe au fost vândute, deja, colecționarilor, la începutul lunii iunie.

Multe articole din presa americană susțin că Ben și Jennifer își vor anunța divorțul în curând și intenționează să o facă într-o zi de vineri, așa cum se obișnuiește printre celebritățile care se despart.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg
Szilard Deak jpg
We Love Music Festival 2024 (4) JPG
Michelle Pfeiffer vs Francesca Eastwood   Getty Images, Instagram jpg
Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg
Ela Craciun si fiica ei, Alesia   (1) jpg
David Beckham si mama sa Beckham, Sandra Beckham, cu David Attenborough la Wimbledon   profimedia 0886338777 jpg
Andreea Sasu il face tatic pe Philipp Plein   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg