Jennifer Lopez, prima apariție importantă de când i-a cerut divorțul lui Ben Affleck. Cum arată artista

7 octombrie, 2024

Jennifer Lopez a avut prima apariție publică majoră de când i-a cerut divorțul lui Ben Affleck. Ea a prezentat un mesaj de suflet într-un segment preînregistrat duminică la ediția specială, care marca 50 de ani de la prima ediție American Music Awards.

J Lo Jennifer Lopez, Instagram (6) (1) jpg

Artista în vârstă de 55 de ani a mărturisit că aceste premii ocupă un loc foarte special în inima sa, îi aduc aminte de copilărie și de visele care i s-au conturat în acea perioadă. Gala care a inspirat-o practic să devină superstarul internațional care a devenit.

Jennifer Lopez MTV PNG

”Cam incredibil, nu?” a afirmat îndrăgita vedetă. „Cincizeci de ani de la American Music Awards. Îmi amintesc că le urmăream acasă când eram mică.”

Artista celebră pentru hitul ”Love Don't Cost a Thing” a reamintit modul în care și-a făcut debutul la American Music Awards în 2001: „A trecut atât de mult timp, dar energia acestui eveniment este încă electrică”.

Artista ”Jenny from the Block” a cerut divorțul de Ben Affleck pe 20 august, la fix doi ani de la marea lor nuntă din Georgia, SUA, ce a avut loc în 2022.

Cunoscută pentru capacitatea sa de a se reinventa, Jennifer Lopez a publicat în paralel pe contul său de socializare un carusel de imagini pe care le-a distribuit așa: ”Au trecut 22 de ani și însă sunt ”Jenny from the Block”.

Într-adevăr, diva arată fabulos, în contrast complet cu Ben Affleck, vizibil slăbit și chiar cu fire albe noi.

Lopez și Affleck au făcut vâlvă în 2021, când au reaprins flacăra unei pasiuni doar aparent stinse în urmă cu 17 ani, când și-au anulat logodna inițială și și-au amânat nunta din septembrie 2003.

În aprilie 2021, au apărut rapoarte conform cărora artista și regizorul câștigător al Oscarului își reluau legătura, la puțin timp după despărțirea lui Lopez de fostul star MLB Alex Rodriguez.

Cuplul și-a confirmat relația pe Instagram în iulie și a revenit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția din 2021. Ulterior, au făcut schimb de jurăminte la Little White Chapel din Las Vegas pe 16 iulie 2022.

„În cele din urmă, a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut imagina”, a spus Lopez în newsletter-ul său pentru fani On the JLo din 17 iulie 2022. „Una la care am visat de mult și una foarte reală.”

Cuplul a schimbat din nou jurămintele la moșia lui Affleck din afara Savannah, Georgia, pe 20 august 2022, cu doi înainte ca diva să-i ceară divorțul! Pe lista invitaților s-au aflat Matt Damon, Kevin Smith, Jason Mewes și agentul de talente de la Hollywood Patrick Whitesell, iar ceremonia a fost oficiată de podcasterul și antrenorul de viață Jay Shetty.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Daciana Sarbu si fiica ei, Irina Ponta, la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu   Instagram jpg
Dallas profimedia 0425392000 (2) jpg
Monica Barladeanu in prima rochie de mireasa by M Marquise la nunta ei cu Valeriu Gheorghita   Instagram (9) jpg
Lora la nunta religioasa cu Ionut Ghenu   Instagram jpg
Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG