Jennifer Lopez, rol adorabil în comedia ”Shotgun Wedding”. Diva defilează în bikini, dar și în 28 de rochii de mireasă

6 octombrie, 2022
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg

A jucat multe roluri în care am văzut-o mireasă, chiar și planificatoare de nunți. Jennifer Lopez are o atracție pentru acest gen de personaj.

Romantică incurabilă, dacă vă gândeați că cele trei rochii de mireasă pe care le-a avut la nunta din viața reală sunt multe, ce-ați zice de 28?

Un record absolut! Comedia ”Shotgun Wedding” îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură, iar acțiunea vine în valuri, făcând din acest film unul de neratat.

Trailer-ul acestui film a fost lansat deja și îi vedem pe J Lo și Josh Duhamel (și el proaspăt căsătorit în viața reală, întocmai ca Jennifer) jucând un cuplu de mire și mireasă, gata să-și serbeze marele eveniment pe o insulă, până când situația romantică se schimbă brusc, iar nuntașii sunt luați ostatici.

Jennifer Lopez joacă rolul lui Darcy, o superbă mireasă pe pe care o vedem etalându-și corpul spectaculos într-o pereche de bikini sexy, dar și în rochiile create de designerul israelian Galia Lahav.

Comedia romantică abundă în replici amuzante și nenumărate cascadorii. În film o puteți vedea și pe sexoasa ”mama lui Stifler”, din altă comedie celebră, ”American Pie”, actrița Jennifer Coolidge, care a ajuns la 60 de ani și joacă tot rolul unei mame, este chiar soacra mare.

Designerul israelian Galia Lahav a creat cele 28 de rochii în doar o lună, anume pentru a putea fi modificate, rupte și transformate, pe măsură ce acțiunea filmului se intensifică.

Lahav a creat rochii de mireasă pentru multe vedete: Beyoncé, Paris Hilton, olimpica Simone Biles și chiar pentru mireasa fotbalistului Jonathan Owens.

“Shotgun Wedding” va putea fi vizionat pe Amazon Prime Video, începând din 27 ianuarie 2023.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg