Jennifer Lopez, senzație în verde neon, la brațul lui Ben Affleck, la premiera filmului regizat de el

28 martie, 2023

Mai motivat ca niciodată a fost actorul. Știm deja că îndemnul lui J Lo s-a viralizat în online când a fost surprinsă bodogănindu-l pe Ben Affleck, întrucât părea trist la Premiile Grammy. Ei bine, de data aceasta a fost motivat.

Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg

Mai îndrăgostiți ca niciodată sunt artiștii alintați de fani Bennifer. În sfârșit, Ben Affleck își vede visul cu ochii, a pășit încrezător alături de iubitoarea sa soție Jennifer Lopez la premiera producției ”Air”, regizată chiar de el. Ca de fiecare dată, se susțin reciproc, cu toată dragostea.

Diva de 53 de ani nu putea lipsi de la premiera noului proiect cinematografic al soțului ei, căci Ben Affleck a regizat pelicula "Air", în care și joacă alături de Matt Damon, Viola Davis sau Jason Bateman. Mai ales că ea era o prezență aproape zilnică atunci când Ben Affleck se afla la filmări.

Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (1) jpg

Jennifer Lopez a impresionat și de data aceasta cu stilul său glam. A îmbrăcat o rochie care s-a mulat pe celebrele ei forme, într-o nuanță îndrăzneață de verde neon. Nu a avut decolteu și nici crăpături generoase, iar în partea de sus a optat ca materialul să fie transparent și cu o mulțime de aplicații strălucitoare.

Ben Affleck a fost și el o prezență remarcabilă, un domn desăvârșit, cu costum de catifea, cu nasturi la două rânduri, cămașă bleu și cravată bleumarin. Împreună sunt sclipitori și și-au luat revanșa de la Premiile Grammy, când au fost catalogați distanți, supărați sau plictisiți.

Un moment important al lui Ben Affleck căci el este, de cele mai multe ori, eclipsat de celebra sa soție. Ei bine, acum a furat lumina reflectoarelor, iar fanii abia așteaptă să vadă pelicula regizată de el despre viața celui care a co-fondat brandul Nike, Phil Knight.

Celebrul actor și soț al lui J Lo este atât regizor, cât și protagonist în film. În timp ce el joacă rolul principal, al lui Phil Knight, bunul prieten Matt îl joacă pe directorul executiv Sonny Vaccarro. Sonny a fost un vânzător de pantofi sport nonconformist, care și-a propus abordarea lui Michael Jordan. În cele din urmă, la mijlocul anilor 80, a transformat radical compania. Filmul va prezenta obiectivul de neclintit al lui Vaccarro, care se numea Michael Jordan. Mișcarea genială care a transformat compania banală într-unul dintre cele mai mari branduri de sport din lume. Scenariul original a fost scris de Alex Convery sub titlul Air Jordan și a intrat în 2021 pe lista neagră a celor mai bune scenarii neecranizate.

Actorul și partenera lui au fost absorbiți unul de celălalt. Printre săruturi și șoapte dulci, cei doi și-au rupt câteva clipe pentru a le zâmbi și fotografilor.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg