Jennifer Lopez și-a celebrat ziua de naștere mai devreme și fără Ben. N-a dus lipsă de companie masculină

22 iulie, 2024

Cine s-ar fi gândit că J Lo se va serba în 2024 ca și când ar fi o femeie liberă? Să fim sinceri, statutul său marital devine incert. Se speculează divorțul, însă la fel de bine este posibil ca acesta să fi fost deja pronunțat.

FotoJet J LO jpg

Celebra artistă se află în Hamptons de ceva timp. Cu Ben nu a mai fost văzută de cel puțin o lună și jumătate. Pe 24 iulie, Jennifer Lopez împlinește 55 de ani.

J Lo în Hamptons, Profimedia (6) jpg

Nimeni nu a împiedicat-o însă să-și sărbătorească ziua mai devreme cu câteva zile, în acest weekend.

Și a fost sublimă!

Jennifer Lopez își etalează fizicul mult subțiat purtând ținute cât se poate de decoltate.

La prânzul aniversar petrecut cu prietenii săi, artista a îmbrăcat un adorabil costum estival din in alb, format din pantaloni scurți, bluză cu mâneci lungi și platforme roz în picioare.

Celebra divă și-a prins părul în coadă și a purtat o geantă spectaculoasă din ratan, superbă pentru o zi de vară însorită.

Cu ochelari de soare și cu un zâmbet răvășitor, Jennifer Lopez face din nou dovada că este o învingătoare, indiferent de încercările prin care trece.

Sărbătorita a fost fotografiată la plecare, după ce a stat trei ore la restaurantul din Hamptons alături de prieteni, mama sa și fiul său Max.

Înainte de acest prânz aniversar, diva și-a petrecut câteva ore alături de managerul ei, Benny Medina, de care o leagă o prietenie de zeci de ani.

Alături de el și de copii se plimbă cu bicicleta regulat prin Hamptons, făcând deliciul paparazzilor.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Page Six că visul lui Ben Affleck de a avea o relație armonioasă cu Jennifer Lopez s-a transformat rapid într-o realitate tumultuoasă: „Jennifer era femeia visurilor lui Ben, însă el nu mai poate face față dramei și se simte epuizat. El se simte rău și este supărat și deprimat că lucrurile nu au mers între ei, chiar dacă știe cel mai bun lucru pe care îl pot face este să se despartă”.

Multe persoane din interior au spus anterior că Affleck „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer”.

J Lo și Ben s-au împăcat în 2021, la 18 ani ani de la prima cerere în căsătorie. Cuplul s-a căsătorit în vara anului 2022. Prima dată, în iulie, în Las Vegas, ca îndrăgostiții care ajung la o capelă în care cântă o sosie de-a lui Elvis Presley. Nunta ca-n povești, cea de trei zile, a avut loc la sfârsitul lunii august, în 2022. Ceremonia și petrecerea au avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Ben Affleck, din Georgia.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg