Jennifer Lopez și-a pus iarăși fanii pe jar, cu noi imagini răvășitoare, în lenjerie intimă

7 septembrie, 2023

Jennifer Lopez a fost foarte relaxată weekendul trecut, drept pentru care a ales să petreacă un timp de calitate cu ea însăși. Imaginile cu diva în lenjerie intimă sunt fabuloase.

Jennifer Lopez în lenjerie intimă, Instagram (4) (1) jpg

Deși nu este model de profesie, Jennifer Lopez realizează de fiecare dată pictoriale minunate. Și de data aceasta s-a întâmplat, când a pozat iarăși în campania Intimissimi, brandul european de lenjerie intimă pentru care este ambasador exclusiv în SUA.

”Când te simți bine, nimic altceva nu mai contează”, a notat artista în dreptul colajului foto pe care l-a distribuit fanilor săi din online. J Lo este incredibil de sexy în lenjerie intimă negră, cu detalii albe. Artista și-a pus în valoare talia subțire, abdomenul bine lucrat la sală și picioarele super tonifiate purtând sutien, chiloți și un halat din satin negru, descheiat.

Jennifer Lopez are în imaginile noi apărute o piele incredibil de fină și bronzată, iar părul său castaniu este coafat în bucle lejere, romantice, care doar îi evidențiază apariția HOT.

Fanii ei de îndată s-au sesizat și au copleșit-o cu mesaje de admirație și felicitări.

„Ești inspirația mea în fiecare zi pentru a avea un corp atât de frumos”, a scris o persoană, în timp ce altcineva a comentat: „Arăți absolut uimitor”. Jennifer a distribuit și un videoclip după o săptămână intensă de repetiții cu dansatorii ei, arătându-le fanilor și urmăritorilor ei ce îi place să facă pentru a se relaxa atunci când vrea să ia o pauză din programul ei încărcat.

„Este vineri seara, tocmai am terminat repetițiile, este târziu”, spune ea în videoclip, în timp ce savurează un pahar de cocteil Delola.

Jennifer Lopez își promovează intens brandul de băuturi alcoolizate, chiar dacă mulți fani au taxat-o în online, acuzând-o că a ales un asemenea business, în condițiile în care Ben Affleck, soțul său, este un fost alcoolic reabilitat. Mulți au acuzat-o și de ipocrizie, căci până să îndemne la consumul de Delola, J Lo nu făcea niciodată reclamă la băuturi alcoolice.

Până una, alta, brandul Delola își continuă trendul ascendent, fiind din ce în ce mai apreciat de consumatorii americani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg