Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez şi-ar putea face nunta online

12 aprilie, 2020
1 jeno jpg jpeg

Actriţa Jennifer Lopez şi logodnicul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez, se gândesc să organizeze o nuntă online, iar asta din cauza pandemiei cu care ne confruntăm.

Artista a mărturisit într-un interviu că nu şi-au mai continuat planurile de căsătorie pentru că au fost nevoiţi să vadă cum vor evolua lucrurile, dar nici acum nu ştiu ce va aduce ziua de mâine.

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex în luna martie a anului trecut, pe o plajă din Bahamas. "Jennifer, fiecare moment alături de tine este o binecuvântare. Tu eşti cel mai bun prieten al meu, inspiraţia mea, o mamă uimitoare şi un model pentru toţi", a fost mesajul pe care Alex l-a făcut public la un an de la logodnă.

2 alex1 jpg jpeg

De atunci, cei doi se gândesc cu emoţie la ceremonia în care îşi vor lega destinele şi încearcă să nu scape din vedere nici cele mai mici detalii.  Evenimentul, care se anunţa a fi unul fastos, era programat pentru această vară. 

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez ar putea deveni primul cuplu celebru care îşi jură credinţă online. Ei pot găzdui o petrecere pentru familie şi prieteni atunci când totul va reveni la normal.

Jennifer şi Alex sunt împreună din 2017. Artista are doi copii din relaţia cu Marc Anthony, gemenii Emme şi Max, care au împlinit 12 ani pe 22 februarie, iar Alex două fiice, Natasha (15) şi Ella (11).  Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}