Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez şi-ar putea face nunta online

12 aprilie, 2020
1 jeno jpg jpeg

Actriţa Jennifer Lopez şi logodnicul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez, se gândesc să organizeze o nuntă online, iar asta din cauza pandemiei cu care ne confruntăm.

Artista a mărturisit într-un interviu că nu şi-au mai continuat planurile de căsătorie pentru că au fost nevoiţi să vadă cum vor evolua lucrurile, dar nici acum nu ştiu ce va aduce ziua de mâine.

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex în luna martie a anului trecut, pe o plajă din Bahamas. "Jennifer, fiecare moment alături de tine este o binecuvântare. Tu eşti cel mai bun prieten al meu, inspiraţia mea, o mamă uimitoare şi un model pentru toţi", a fost mesajul pe care Alex l-a făcut public la un an de la logodnă.

2 alex1 jpg jpeg

De atunci, cei doi se gândesc cu emoţie la ceremonia în care îşi vor lega destinele şi încearcă să nu scape din vedere nici cele mai mici detalii.  Evenimentul, care se anunţa a fi unul fastos, era programat pentru această vară. 

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez ar putea deveni primul cuplu celebru care îşi jură credinţă online. Ei pot găzdui o petrecere pentru familie şi prieteni atunci când totul va reveni la normal.

Jennifer şi Alex sunt împreună din 2017. Artista are doi copii din relaţia cu Marc Anthony, gemenii Emme şi Max, care au împlinit 12 ani pe 22 februarie, iar Alex două fiice, Natasha (15) şi Ella (11).  Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG