Jennifer Lopez și Ben Affleck, împreună în plin proces de divorț! De la ceartă au trecut la tandrețuri

16 septembrie, 2024

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reunit în plin proces de divorț! Cei doi au fost văzuți luând prânzul la hotelul Beverly Hills împreună cu toți copiii lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși sâmbătă împreună cu copiii lor la Beverly Hills Hotel din Beverly Hills, California. Pentru publicația Page Six, o sursă a declarat: „Ben și JLo sunt în prezent la Polo Lounge de la Beverly Hills Hotel, ținându-se de mână și sărutându-se. Copiii sunt cu ei, dar la o masă separată”. Reprezentanții lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck au fost contactați de publicație, însă aceștia nu au oferit nicio declarație despre ieșirea celor doi în plin proces de divorț.

La un moment dat, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați purtând ceea ce părea a fi o conversație intensă într-o mașină parcată în fața hotelului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (8) jpg

La această ieșire neașteptată, Jennifer Lopez a îmbrăcat un top negru cu mânecă lungă și blugi evazați de culoare închisă, în timp ce Ben Affleck a purtat o cămașă și blugi cu adidași Nike. Vedeta din „Hustlers”, în vârstă de 55 de ani, și-a purtat, de asemenea, inelul de logodnă pe degetul mic și un inel „Jennifer” pe degetul inelar.

Copiii lui Affleck, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, precum și gemenii lui Lopez, Emme și Max, 16 ani, au fost fotografiați intrând cu ei în hotel. Ieșirea în familie a fost marcată de apariția fostei soții a lui Affleck, Jennifer Garner, care a fost văzută părăsind hotelul cu copiii ei după ce a luat un brunch.

Întâlnirea are loc la aproape o lună după ce Jennifer Lopez a depus actele de divorț de Ben Affleck, în vârstă de 52 de ani, la doi ani de la nunta lor din Georgia. În cerere, ea a invocat diferențe ireconciliabile ca motiv al despărțirii lor. Jennifer Lopez a menționat și data despărțirii, 26 aprilie.

Totodată, ea a cerut oficial unui judecător să îi schimbe numele legal din „Jennifer Lynn Affleck” în „Jennifer Lynn Lopez”, după ce a luat numele de familie al actorului atunci când as-au căsătorit. Se pare că cei doi nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, ceea ce ar putea duce la o bătălie asupra bunurilor, inclusiv asupra conacului lor din Beverly Hills pe care l-au scos la vânzare pentru 68 de milioane de dolari în iulie. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg