Jennifer Lopez și Ben Affleck în vizită la Muzeul Luvru din Paris, după o cină romantică la Tour Eiffel

27 iulie, 2022
Bennifer la Luvru jpg

Au fost atracția Parisului, zilelel acestea. Mai ales că au ales să-și petreacă o lună de miere activă, în compania a patru dintre copii.

Gemenii lui Jennifer Lopez nu au lipsit, Max și Emme. De asemenea, Violet și Seraphina, fiicele lui Affleck. Cea mai recentă apariție publică a cuplului proaspăt căsătorit este vizita la celebrul Muzeu Luvru. Ben și Jennifer Lopez au făcut turul pe care majoritatea turiștilor nu-l ratează, atunci când ajung în Capitala Franței. Cele două vedete s-au îmbrăcat casual, după ce cu câteva ore înainte fuseseră îmbrăcați la patru ace, pentru o cină spectaculoasă la restaurantul din Turnul Eiffel.

Jennifer a ales pentru muzeu o ținută urbană șic, cu jeanși, platforme și o bluză cu mâneci, căci la Paris temperaturile au fost mai degrabă de primăvară.

stanga
dreapta
Bennifer la Luvru (9) jpg
Bennifer la Luvru (10) jpg
Bennifer la Luvru (7) jpg
Bennifer la Luvru (5) jpg
Bennifer la Luvru (8) jpg
Bennifer la Luvru (6) jpg
Bennifer la Luvru (4) jpg
Bennifer la Luvru (2) jpg
Bennifer la Luvru jpg

Ben Affleck a ales o ținută lejeră, pantaloni bleumarin, tricou și pantofi sport.

Gărzile de corp nu i-au scăpat nicio clipă din ochi, chiar dacă din exterior ar fi părut că sunt doar ei doi și lumea.

Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și unul dintre cele mai importante muzee din lume. Dar și unul dintre cele mai vizitate muzee din lume! Printre piesele cele mai celebre prezente la Luvru se numără: Codul lui Hammurabi, Venus din Milo, Gioconda de Leonardo da Vinci și Libertatea conducând poporul de Eugène Delacroix.

Cuplul a făcut senzație cu ieșirile lor prin Paris și mai ales la restaurantul Le Girafe din Turnul Eiffel, unde îndrăgostiții au fost spectaculoși și deosebit de eleganți. Jennifer a purtat o rochie lungă neagră și mulată, cu perle la gât, în timp ce Ben s-a îmbrăcat într-un costum negru și cămașă albă.

stanga
dreapta
Bennifer la Tour Eiffel jpg
Bennifer Tour Eiffel jpg

Luna de miere se desfășoară romantic în capitala europeană, în timp ce în SUA J Lo ține primele pagini ale publicațiilor după ce a pozat incendiar, goală, pentru a-și promova cel mai nou produs de frumusețe, un ser minune care promite o tonifiere vizibilă a feselor, pentru toate doamnele care și-ar dori un posterior ca al divei.

Bennifer la Luvru (3) jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ales2 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg