Jennifer Lopez și Ben Affleck, o apariție ciudată după zvonurile despre divorț. De ce locuiesc separat?

20 mai, 2024

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost subiectul multor dezbateri în weekend, după apariția zvonurilor șocante cum că cei doi soți se îndreaptă spre divorț.

Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg

Cumva, azi apele s-au mai liniștit, căci vedetele căsătorite în anul 2022 au apărut, într-un final împreună în public, într-o dispoziție mai bună chiar, semn că lucrurile nu stau chiar atât de dezastruos. Chiar și-așa, rămâne un aspect încă neelucidat: soții Affleck locuiesc separat.

Într-adevăr, duminica trecută, Ben Affleck și Jennifer Lopez au plecat împreună de la un eveniment din Los Angeles, acolo unde au sosit, însă, separat.

Actorul în vârstă de 51 de ani a fost văzut așteptând-o pe cântăreața în vârstă de 54 de ani să iasă de la Aero Theatre din Brentwood, acolo unde cei doi ar fi participat la un eveniment școlar împreună cu copiii lor și cu fosta soție a lui Ben, Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874675505 jpg

După acest eveniment, cei doi au fost fotografiați la restaurantul Soho House din West Hollywood, iar soții despre care se zvonește c-ar avea probleme conjugale au plecat apoi cu aceeași mașină, fiind surprinși inițial zâmbind și simțindu-se destul de bine împreună. Apoi, pe măsură ce soții s-au îndepărtat de fotografi, Ben a fost văzut discutând nervos cu soția sa.

De data aceasta, Affleck și-a purtat verigheta pe deget, în timpul ieșirii, o schimbare notabilă față de zilele anterioare, vineri și sâmbătă, când actorul a fost surprins în public fără ea. 

Speculațiile cum că  ar fi probleme între Affleck și Lopez vin pe fondul faptului că perechea locuiește separat, după ce Ben s-a mutat din casa lor de 60 de milioane de dolari din Los Angeles, în urmă cu câteva săptămâni.

Ben locuiește în prezent într-o casă închiriată din Brentwood, însă mișcarea ar putea fi provizorie, doar pe timpul filmării celui mai recent proiect al său, intitulat The Accountant 2. Cu toate acestea, un apropiat a declarat pentru Us Weekly că, deși soții Affleck nu s-au despărțit, „au probleme în căsnicie”.

„Au început să aibă probleme în urmă cu câteva luni, când Jen a început să se pregătească pentru turneul ei”, spune sursa. Chiar dacă Ben și Jen au mai apărut împreună, weekendul acesta, și la o piesă de teatru a lui Fin, la școala la care învață aceasta, faptul că au venit separat și că nu mai locuiesc împreună ridică, încă, mari semne de întrebare.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg