Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au regăsit pasiunea. Cum au fost surprinși în public

27 noiembrie, 2023

După multe speculații prin presa tabloidă că celebrul cuplu Bennifer s-ar afla în impas, cei doi fac mutarea mult așteptată și se afișează la cumpărături împreună.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg

Iar în timpul unei pauze, au fost fotografiați în momente tandre.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (1) jpg

Sunt imagini pe care fanii celor doi nu le mai văzuseră de mult. Însă iată că diva n-a mai fost lăsată singură la cumpărături de bunuri pentru noua lor vilă estimată la cca 60 milioane de dolari. Ben Affleck și-a făcut timp și a însoțit-o, ca un partener iubitor.

Cei doi ne-au arătat că încă se iubesc, în ciuda zvonurilor că ar fi fost probleme în paradis.

Ce-i drept, iubirea lor a supraviețuit decenii, căci s-au regăsit și reîndrăgostit după o pauză îndelungată, timp în care și-au făcut familii cu alți parteneri. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au stat pe o canapea și s-au drăgălit între sesiunile de cumpărături și pauzele de țigară ale actorului. Diva se pare că îi acceptă acest viciu, în ciuda faptului că ea este sportivă și nefumătoare. În orice caz, starul din ”Air” a reușit să scape de cel mai dăunător viciu al vieții, care i-a impactat în trecut serios relațiile: alcoolul.

Cei doi au stat unul lângă altul pe canapea, după ce au ajuns la un magazin de mobilă din Los Angeles. Urmând principiul „încercați înainte de a cumpăra”, s-au străduit să se simtă cât mai comod. Și normal, n-au lipsit nici gesturile tandre.

J Lo, îmbrăcată șic casual, cu un taior cadrilat, s-a alintat în prezența soțului său, l-a îmbrățișat și sărutat, în timp ce actorul voia să se obișnuiască în magazin cu acea canapea, în eventualitatea că aceea ar fi .... câștigătoarea.

Cei doi s-au mutat recent în noua casă și cumpărăturile nici pe departe nu sunt finalizate. 

Ben Affleck s-a îmbrăcat foarte gros, cu pulover de lână și geacă deasupra, iar la un moment dat și-a cumpărat și o acadea. Cel mai probabil, vor începe și pregătirile de Crăciun.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg