Jennifer Lopez şi Ben Affleck, weekend în familie cu copiii. Cele două staruri îşi consolidează relaţia pas cu pas

23 august, 2021
4 fotojetcuplu jpg jpeg

Vedetele ”lucrează” să îi apropie cât mai mult pe copii. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au avut un weekend foarte ocupat.

Cei doi îndrăgostiţi facilitează socializarea dintre membrii celor două familii, chiar dacă mezinul lui Affleck a lipsit.

Cuplul şi-a făcut apariţia vineri la spectacolul ”Hamilton”, un succes de Broadway, la Teatrul Pantages din Los Angeles. Şi alături le-au avut pe fiicele lui Ben, Violet, 15 ani, şi Seraphina, 12 ani, dar şi gemenii lui J Lo, Max şi Emme, în vârstă de 13 ani. Fiul Samuel în vârstă de 9 ani al lui Ben nu a fost prezent.

Affleck a apărut cu un sacou bleumarin, pantaloni crem şi ghete maro, în timp ce Jennifer a fost mai estivală, cu o rochie înflorată, taior verde şi sandale cu toc şi platformă.Şi-a prins părul într-un coc şi toată lumea a purtat mască de protecţie pe tot parcursul evenimentului.

Cei doi îndrăgostiţi au fost mereu atenţi unul cu celălalt, iar copiii au reuşit să se înţeleagă foarte bine şi să se bucure de spectacol.

Şi pentru că weekend-ul e lung, după spectacol, a doua zi, sâmbătă, au mers cu copiii la Castelul Magic din Los Angeles.

Jennifer a optat de data aceasta pentru o rochie bleu şi sandale albe, iar Ben a ales un costum bleumarin şi cămaşă albă.

Copiii au fost, de asemenea, foarte eleganţi, şi se pare că se înţeleg foarte bine, căci îndrăgostiţii au stat mereu împreună, lăsând copiii să socializeze şi să se cunoască mai bine.

Aceştia sunt paşi importanţi pentru oameni care vor să construiască mai departe o relaţie şi fiecare are copii. Primul pas este ca ei să se înţeleagă, pentru a putea fi armonie. Iar Jennifer Lopez şi Ben Affleck au o relaţie serioasă, nu mai este niciun dubiu în această privinţă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}