Jennifer Lopez şi Ben Affleck, weekend în familie cu copiii. Cele două staruri îşi consolidează relaţia pas cu pas

23 august, 2021
4 fotojetcuplu jpg jpeg

Vedetele ”lucrează” să îi apropie cât mai mult pe copii. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au avut un weekend foarte ocupat.

Cei doi îndrăgostiţi facilitează socializarea dintre membrii celor două familii, chiar dacă mezinul lui Affleck a lipsit.

Cuplul şi-a făcut apariţia vineri la spectacolul ”Hamilton”, un succes de Broadway, la Teatrul Pantages din Los Angeles. Şi alături le-au avut pe fiicele lui Ben, Violet, 15 ani, şi Seraphina, 12 ani, dar şi gemenii lui J Lo, Max şi Emme, în vârstă de 13 ani. Fiul Samuel în vârstă de 9 ani al lui Ben nu a fost prezent.

Affleck a apărut cu un sacou bleumarin, pantaloni crem şi ghete maro, în timp ce Jennifer a fost mai estivală, cu o rochie înflorată, taior verde şi sandale cu toc şi platformă.Şi-a prins părul într-un coc şi toată lumea a purtat mască de protecţie pe tot parcursul evenimentului.

Cei doi îndrăgostiţi au fost mereu atenţi unul cu celălalt, iar copiii au reuşit să se înţeleagă foarte bine şi să se bucure de spectacol.

Şi pentru că weekend-ul e lung, după spectacol, a doua zi, sâmbătă, au mers cu copiii la Castelul Magic din Los Angeles.

Jennifer a optat de data aceasta pentru o rochie bleu şi sandale albe, iar Ben a ales un costum bleumarin şi cămaşă albă.

Copiii au fost, de asemenea, foarte eleganţi, şi se pare că se înţeleg foarte bine, căci îndrăgostiţii au stat mereu împreună, lăsând copiii să socializeze şi să se cunoască mai bine.

Aceştia sunt paşi importanţi pentru oameni care vor să construiască mai departe o relaţie şi fiecare are copii. Primul pas este ca ei să se înţeleagă, pentru a putea fi armonie. Iar Jennifer Lopez şi Ben Affleck au o relaţie serioasă, nu mai este niciun dubiu în această privinţă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg