Jennifer Lopez şi iubitul, senzuali la American Idol

12 mai, 2012
jlo si iubitul 2 jpeg

Jennifer Lopez şi Casper Smart nu s-au dat înlături de la cele mai îndrăzneţe gesturi, chiar dacă se află pe scenă şi milioane de spectatori sunt cu ochii pe ei.

Jennifer Lopez şi Casper Smart nu s-au dat înlături de la cele mai îndrăzneţe gesturi, chiar dacă se află pe scenă şi milioane de spectatori sunt cu ochii pe ei.

Cei doi amorezi au reuşit să atragă toată atenţia telespectatorilor show-ului American Idol atunci când, la mijlocul emisiunii, au fost mult prea demonstrativ afectuoşi unul cu celălalt în timpul melodiei cântate de artistă.

image

„Daily Mail“ scrie ironic despre Jennifer Lopez că „suferă de sindromul Madonna“, referindu-se la criza hormonală care le face pe femeile trecute de 30 de ani să nu mai dorească să poarte haine în partea de jos a trupului. Îmbrăcată sumar, într-un body glam, ea a apărut pe scena American Idol şi a cântat melodia „Dance Again“.

image

Show-ul oferit de ea a fost mai mult decât incediar, căci demonstraţiile de afecţiune dintre ea şi dansatorul ei, Casper Smart, au încins atmosfera.

Momentul cel mai interesant a fost atunci când, la finalul melodiei, iubitul lui Jennifer i-a luat câteva confetti din păr, secundă în care acesta a spus publicului „Cât e de drăguţ!“.

vezi aici înregistrareaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg