Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună?

21 noiembrie, 2016
Jennifer Lopez  & Marc Anthony Gets Loud For Hillary Clinton At GOTV Concert in Miami jpeg

După sărutul pe care Jennifer Lopez i l-a dat fostului ei soţ în văzul lumii, pe scenă, presa americană anunţa cu surle şi trâmbiţe despărţirea dintre Marc Anthony şi soţia sa. Să fie oare o simplă coincidenţă sau cei doi foşti parteneri redevin un cuplu?

image

După doi ani de mariaj, Marc Anthony şi Shannon De Lima şi-au spus „Adio!”. Deja mai multe surse au confirmat despărţirea, nu mai e o noutatepentru nimeni. Ceea ce rămâne încă de clarificat este dacă Jennifer Lopez a fost cauza separării celor doi soţi.

Anthony (48) şi Lopez (47) au uimit pe toată lumea când s-au sărutat pe scena Latin Grammy Awards, la patru ani de la divorţul lor. În seara cu pricina, De Lima nu a fost prezentă şi alt lucru care a lipsit in peisaj a fost verigheta cântăreţului. N-avem nevoie de mai multe indicii ca să presupunem că ceva mai mult decât prietenie îi leagă ai nou pe Jennifer şi pe Marc.

RadarOnline a aflat că soţia muzicianului nu este deloc fericită cu apropierea recentă dintre soţul ei şi fosta lui nevastă. Marc şi Jen lucrează împreună la noul album al cântăreţei şi sunt nedezlipiţi în ultima vreme din peisajul monden american.

Familie fericită. Jennifer şi Marc, cu gemenii lor, Emme şi Max

Ca să adauge parcă gaz pe foc, “Jenny from the Block” a recunoscut recent celor de la Access Hollywood că ea şi fostul ei soţ încă se mai iubesc.

Lopez s-a despărţit de Casper Smart în luna august şi acum este disponibilă unei noi relaţii. Ea şi Anthony au împreună doi copii, pe gemenii Max şi Emme, de 8 ani.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg