Jennifer Lopez şi Marc Anthony, împreună de ziua gemenilor Max şi Emme

22 februarie, 2017
SIMON FULLER 'WALK OF FAME' CEREMONY jpeg

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au rămas prieteni chiar şi după şapte ani de la divorţ. Nu este pentru prima oară când îi vedem atât de apropiaţi, atât pe scenă, cât şi în viaţa privată, chiar dacă oficial nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, J. Lo a declarata public în trecut că Marc este iubirea vieţii ei, sufletul ei pereche. Dar ce-i împiedică să formeze din nou o familie, dacă pe plan muzical excelează şi se pare că şi pe plan personal se înţeleg destul de bine?

Luni, cei doi au fost din nou împreună, de data aceasta pentru a sărbători în familie ziua de naştere a gemenilor Max şi Emme, care au împlinit 9 ani. Alături de cei 4 au fost şi naşa copiilor, Lea Remini şi soţul ei, Angelo Pagan. "Sărbătorim cea de-a noua zi de naştere a lui Max şi Emme cu @jlo @marcanthony @therealangelopagan," a scris fostul star din King of Queens la fotografiată distribuită pe Instagram.

Artista şi Marc sunt fără îndoială genul de foşti soţi care se susţin reciproc, asta au demonstrat şi pe 17 noiembrie, la Premiile Grammy Latine, când au urcat amândoi pe scenă pentru o piesă şi au uimit pe toată lumea cu un sărut de buze pe care artista i l-a oferit fostului, în semn de preţuire. A doua zi după eveniment, presa anunţa că Anthony, 48 de ani, şi soţia sa, Shannon De Lima, cu 20 de ani mai tânără, au decis să divorţeze. Jennifer, care a fost şi ea într-o relaţie cu dansatorul său, Casper, se despărţise de acesta cu trei luni înainte.

image

Chiar luna acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor, divorţul lui Marc de modelul venezuelean, a patra soţie a sa, s-a finalizat. Acum că el este oficial liber, iar J. Lo nu are pe nimeni, să sperăm la o decizie în ceea ce priveşte reînnodarea legăturii dintre cei doi? Jennifer şi Marc colaborează în prezent pentru noul album în limba spaniolă a lui J-Lo, care va fi lansat în cursul acestui an. 

Foto: Instagram, Arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}