Jennifer Lopez, spectaculoasă la Paris, în timp ce Ben Affleck a fost iarăși surprins cu fosta soție

25 ianuarie, 2024

S-au dus vremurile când erau de nedespărțit. Ben Affleck nu și-a acompaniat soția divă la Săptămâna Modei de la Paris.

FotoJetJLo (1) jpg

În schimb, a rămas în SUA și-și petrece timpul cu copiii și fosta soție, Jennifer Garner. Cele două sunt complet diferite ca stil și temperament. Dacă pe Garner o vedem cel mai des în ținute sport, J Lo este celebră pentru outfit-urile sale sofisticate. Același a fost cazul și la Paris, când a etalat o mulțime de ținute, însă una anume a impresionat.

Jennifer Lopez la Paris, Profimedia jpg

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a captivat în rochia sa verde, din voal, cu o spectaculoasă trenă de flori. Jennifer Lopez arată splendid în verde și de fiecare dată când a purtat această nuanță, a devenit virală. Să nu uităm emblematica rochie verde, sexy, când a defilat în prezentarea Donatellei Versace, în urmă cu câțiva ani.

Actrița și cântăreața s-a delectat cu mai multe prezentări de modă la Paris. Cu această rochie verde a participat la parada Elie Saab.

În SUA, soțul Ben Affleck își vede liniștit de copii. El a fost surprins de paparazzi alături de fosta soție și de mezinul lor, Samuel. Că-i place sau că nu-i place lui J Lo, cert este că Ben a mers împreună cu Garner să-și ia fiul de la școală.

Cei trei au stat apoi la povești, au râs și părea că se simțeau perfect împreună. Într-un final, s-au îndurat și și-au luat rămas bun. Ben a plecat cu copilul, de data aceasta. Cei trei copii sunt în grija lui Jennifer full-time, însă actrița se înțelege perfect cu fostul soț și se văd foarte des. Chiar sunt supranumiți de presa tabloidă ”cei mai fericiți foști”.

Jennifer Garner a fost întotdeauna o lady cu tatăl copiilor săi. Îi leagă multe amintiri și multe experiențe de viață. Ea a fost persoana care a luptat cu toate forțele să-l scoată pe Ben din ghearele alcoolismului. Affleck a reușit să-și învingă această slăbiciune și se ține tare. Nu mai există alcool în viața sa, însă de țigări nu se poate lăsa. Viciul acesta îi este tolerat de J Lo, care deși nefumătoare, nu comentează când își vede soțul uneori exagerând cu fumatul.

Sperăm să n-o deranjeze nici acest nou set de fotografii. Oricum, Lopez este atât de expertă în gestionarea scandalurilor, încât și dacă o va deranja, doar Ben Affleck va afla.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg