Jennifer Lopez, spectaculoasă la Paris, în timp ce Ben Affleck a fost iarăși surprins cu fosta soție

25 ianuarie, 2024

S-au dus vremurile când erau de nedespărțit. Ben Affleck nu și-a acompaniat soția divă la Săptămâna Modei de la Paris.

FotoJetJLo (1) jpg

În schimb, a rămas în SUA și-și petrece timpul cu copiii și fosta soție, Jennifer Garner. Cele două sunt complet diferite ca stil și temperament. Dacă pe Garner o vedem cel mai des în ținute sport, J Lo este celebră pentru outfit-urile sale sofisticate. Același a fost cazul și la Paris, când a etalat o mulțime de ținute, însă una anume a impresionat.

Jennifer Lopez la Paris, Profimedia jpg

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a captivat în rochia sa verde, din voal, cu o spectaculoasă trenă de flori. Jennifer Lopez arată splendid în verde și de fiecare dată când a purtat această nuanță, a devenit virală. Să nu uităm emblematica rochie verde, sexy, când a defilat în prezentarea Donatellei Versace, în urmă cu câțiva ani.

Actrița și cântăreața s-a delectat cu mai multe prezentări de modă la Paris. Cu această rochie verde a participat la parada Elie Saab.

În SUA, soțul Ben Affleck își vede liniștit de copii. El a fost surprins de paparazzi alături de fosta soție și de mezinul lor, Samuel. Că-i place sau că nu-i place lui J Lo, cert este că Ben a mers împreună cu Garner să-și ia fiul de la școală.

Cei trei au stat apoi la povești, au râs și părea că se simțeau perfect împreună. Într-un final, s-au îndurat și și-au luat rămas bun. Ben a plecat cu copilul, de data aceasta. Cei trei copii sunt în grija lui Jennifer full-time, însă actrița se înțelege perfect cu fostul soț și se văd foarte des. Chiar sunt supranumiți de presa tabloidă ”cei mai fericiți foști”.

Jennifer Garner a fost întotdeauna o lady cu tatăl copiilor săi. Îi leagă multe amintiri și multe experiențe de viață. Ea a fost persoana care a luptat cu toate forțele să-l scoată pe Ben din ghearele alcoolismului. Affleck a reușit să-și învingă această slăbiciune și se ține tare. Nu mai există alcool în viața sa, însă de țigări nu se poate lăsa. Viciul acesta îi este tolerat de J Lo, care deși nefumătoare, nu comentează când își vede soțul uneori exagerând cu fumatul.

Sperăm să n-o deranjeze nici acest nou set de fotografii. Oricum, Lopez este atât de expertă în gestionarea scandalurilor, încât și dacă o va deranja, doar Ben Affleck va afla.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg