Jeremy Clarkson, prins cu amanta

12 noiembrie, 2012

Celebrul prezentatorul britanic al postului BBC, realizator al emisiunii “Top Gear,“ a demonstrat că-i place adrenalina şi în afara pistelor de încercare. El a fost surprins, deunăzi, alături de amantă, în Italia.

Celebrul prezentatorul britanic al postului BBC, realizator al emisiunii “Top Gear,“ a demonstrat că-i place adrenalina şi în afara pistelor de încercare. El a fost surprins, deunăzi, alături de amantă, în Italia.

Face ce face şi numai într-un scandal o ţine. Căci Jeremy Clarkson (52) nu se limitează doar la a-şi jigni compatrioţii pe site-urile de socializare („Marea Britanie este o ţară de 62 de milioane de nenorociţi“, „Noi suntem ţara care a inventat lagărul de concentrare şi sclavia internaţională“), la a conduce cu un capac de toaletă pe capota unui Jaguar ori de a face remarce deplasate la adresa unor oficiali din ţările asiatice.

De această dată, el este sub tirul presei de scandal din Marea Britanie, după ce a fost văzut în vacanţă în Italia cu amanta sa, prezentatoare de televiziune Phillipa Sage (44), cu care a reluat relaţia după câteva luni. Evident, vedeta plătită cu sute de mii de euro la BBC nu este singurul personaj monden prins în flagrant, în timp ce-şi înşela soţia. Numai că englezii par să vrea să-I plătească poliţele cu orice ocazie, şi-i transmit prin intermediul tabloidelor că nu are un comportament decent.

vezi fotografiile aici

„Jeremy, ai o soţia acasă, ar trebui să te simţi prost“, i-a adresat şi redacţia cotidianului „Sunday Mirror“, care a aflat că Jeremy a stat la Ruisse, un hotel de lux din Roma situat între Treptele spaniole şi Piazza del Popolo, pentru care a plătit 650 de lire sterline pe noapte. „Şi dacă s-a aflat, ce?“, pare să-şi spună britanicul, care şi-a răsfăţat amanta cu flori şi cu tot ce-a fost mai bun în capitala italiană. Un motiv bun pentru ca soţia lui, Frances (50) să-l părăsească definitiv, după ani de zile în care i-a suportat infidelitatea.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg