Jermaine Dupri spune adevărul despre relaţia cu Janet Jackson!

17 ianuarie, 2018
39th NAACP Image Awards   Portraits jpeg

De câteva săptămâni se zvoneşte că Janet Jackson s-a întors în braţele fostului iubit, Jermaine Dupri, cu care are de gând să se şi căsătorească. Mulţi apropiaţi au declarat că artista a decis să mai dea o şansă acestei relaţii, după ce a divorţat de tatăl copilului ei, Wissam Al Mana.

Jermaine Dupree şi Janet Jackson, în 2008, pe când formau un cuplu

Ei bine, într-un interviu recent, presupusul iubit al lui Janet, Jermaine Dupri, a făcut nişte confesiuni contrare acestor speculaţii. El a declarat că aceste zvonuri privind romanţa cu Janet nu au ajuns şi la urechile lui şi că, prin urmare, nimic nu e adevărat. ”Nu ştiu nimic despre asta. Nu ştiu dacă asta e... Noi am fost mereu buni prieteni. Nu ştiu dacă a fost o vreme în care n-am fost buni prieteni. (...) Nimeni nu ne-a văzut împreună, în ipostaze amoroase. Sunt doar speculaţii care se ivesc atunci când o persoană e singură”, a declarat Jermaine în cadrul unei emisiuni radiofonice.

Jermaine a continuat să discute subiectul, argumentând că dacă ar fi fost să se împace cu fosta lui iubită nu s-ar fi ascuns şi şi-ar fi recunoscut imediat relaţia. ”Nimic din lucrurile acestea nu e adevărat. Am fost cu Janet 10 ani din viaţa mea. De ce m-aş fi ascuns acum. De ce m-aş fi pitit pe ici, colo cu o persoană despre care ştiţi cu toţii că a fost iubita mea?”, a adăugat cântăreţul.

Amintim că-n noiembrie, anul trecut, o sursă a declarat pentru E! News că Janet şi Jermaine s-au împăcat după ce artista s-a despărţit de Wissam Al Mana. ”Au fost prieteni înainte de toate, aşa că acum vor să vadă ce se întâmplă pe plan amoros între ei”, a declarat presupusul apropiat.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg