Jermaine Jackson îl atacă pe Michael

12 septembrie, 2011

Şi nu doar pe Michael, ci întreaga familie. Astfel, Jemaine a făcut o declaraţie şoc sâmbăta trecută, afirmând că familia lui avea un plan secret de

Şi nu doar fratele, ci întreaga familie. Astfel, Jemaine a făcut o declaraţie şoc sâmbăta trecută, afirmând că familia lui avea un plan secret de a-l scoate în secret pe Michael din America, în cazul în care megastarul ar fi fost găsit vinovat de molestare sexuală asupra minorilor, în procesul din 2005.

Cu alte cuvinte, clanul Jackson ar pus la cale acest plan pentru ca Michael să fenteze justiţia şi să nu-şi ispăşească pedeapsa (în stil Roman Polanski). Citat de revista The Times, Jermaine a precizat că atunci, în 2005, exista un avion privat, finanţat de un prieten, care aştepta doar un semn pentru a-l transporta pe Michael în Bahrain, în cazul în care ar fi fost condamnat - Regatul Bahrainului neavând un tratat de extrădare cu Statele Unite ale Americii. Ca să mai îndulcească acuzaţiile, Jermaine a spus că Michael nu ştia despre acest plan al apropiaţilor pentru el, dar că "ar fi făcut-o fără să stea pe gânduri". De ce? "De ce să meargă la închisoare pentru ceva ce nu săvârşise?!", a răspuns Jermaine. Din fericire, Michael a fost găsit nevinovat - dar ironic este că ulterior tot a petrecut un an în Bahrain, ca oaspete al unuia dintre fiii regelui de acolo.

Foto: Guliver/ Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg