Jermaine Jackson îl atacă pe Michael

12 septembrie, 2011

Şi nu doar pe Michael, ci întreaga familie. Astfel, Jemaine a făcut o declaraţie şoc sâmbăta trecută, afirmând că familia lui avea un plan secret de

Şi nu doar fratele, ci întreaga familie. Astfel, Jemaine a făcut o declaraţie şoc sâmbăta trecută, afirmând că familia lui avea un plan secret de a-l scoate în secret pe Michael din America, în cazul în care megastarul ar fi fost găsit vinovat de molestare sexuală asupra minorilor, în procesul din 2005.

Cu alte cuvinte, clanul Jackson ar pus la cale acest plan pentru ca Michael să fenteze justiţia şi să nu-şi ispăşească pedeapsa (în stil Roman Polanski). Citat de revista The Times, Jermaine a precizat că atunci, în 2005, exista un avion privat, finanţat de un prieten, care aştepta doar un semn pentru a-l transporta pe Michael în Bahrain, în cazul în care ar fi fost condamnat - Regatul Bahrainului neavând un tratat de extrădare cu Statele Unite ale Americii. Ca să mai îndulcească acuzaţiile, Jermaine a spus că Michael nu ştia despre acest plan al apropiaţilor pentru el, dar că "ar fi făcut-o fără să stea pe gânduri". De ce? "De ce să meargă la închisoare pentru ceva ce nu săvârşise?!", a răspuns Jermaine. Din fericire, Michael a fost găsit nevinovat - dar ironic este că ulterior tot a petrecut un an în Bahrain, ca oaspete al unuia dintre fiii regelui de acolo.

Foto: Guliver/ Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg