Jerry Hall & Rupert Murdoch: culisele unei nunţi neaşteptate

10 aprilie, 2016
Rupert Murdoch and Jerry Hall wedding at St  Bride's Church on Fleet Street, London, Britain   05 March 2016 jpeg

Cel mai surprinzător cuplu şi-a oficializat relaţia luna aceasta, printr-o ceremonie desfăşurată sub ochii a numeroase celebrităţi.

sau nu e dragoste? Cârcotaşii spun că Jerry nu vrea decât o felie din tortul News Corporation

O mireasă de 59 de ani. Şi un mire de 84. Ea, fost model de succes şi fos­ta parteneră a lui Mick Jagger. El, mogulul media care deţine News Corporation, ce are în portofoliu Twentieth Century Fox, Harper Collins, The Wall Street Journal, The Sun şi The Times. S-ar putea spune că Jerry Hall a reuşit să găsească un bărbat mai puternic decât Mick Jagger – lucru care nu e deloc uşor. Şi că a reuşit, în sfârşit, să se mărite, deci niciodată nu e prea târziu. Căci ceremonia balineză din 1990 prin care îşi unea destinul cu cel al rockerului de la Rolling Stones, cu care are patru copii, n-a fost niciodată recunoscută. Rupert Murdoch are, la rândul său, şase copii din cele trei mariaje anteri­oare. Dar apropo de „niciodată nu e prea târziu“… Noi credeam, totuşi, că Rupert ieşise de pe piaţă. De fapt, scuzaţi-ne: tocmai a ieşit din nou de pe piaţă. L-a luat Jerry cu totul – unii spun că din in­teres. Dar în vreme ce evidenţa ne spune că ea va moşteni o părticică din averea lui – iar asta nu e puţin lucru – ne vine greu să credem că doar pofta nestăvilită de lux a împins-o la acest pas. E foar­te posibil ca Jerry să fi obosit să i se spună „fosta nevastă a lui Jagger“, lumea mondenă privind-o ca depinzând întreaga ei viaţă de solistul Rolling Stone. Iar dacă şansa… de a depinde de altcineva a apărut în al 13-lea ceas, oricum e bine.

MJerry şi Mick Jagger s-au iubit între 1977 şi 1999.

Prietenii spun, însă, că cei doi realmente se înţeleg foarte bine. „Se ţin tot timpul de mână, trăiesc ca-ntr-o bulă roz. Ea-şi pune picioare­le peste ale lui şi-l priveşte fix în ochi când se contrazic în privinţa unui lucru. Le stă atât de bine împreună“, a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru revista Hello. Ba mai mult, pri­etenii ei susţin că ar fi chiar vorba de dragoste – şi că Jerry s-a îndrăgostit de intelectul lui şi de faptul că are păreri foarte ferme. „N-o intere­sează să-i conducă compania, nici să-i mute mo­bile prin casă. Nu vrea să pună mâna pe nimic“, i-au luat apărarea amicii. Cei doi s-au cunoscut vara trecută în Australia, prin prietenul comun Penny Fowler, fiica surorii lui Rupert, Janet Calvert-Jones. La doar câteva săptămâni de la acea întâlnire, le-au spus deja prietenilor că for­mează un cuplu – dar ieşirea oficială în lume s-a petrecut în octombrie 2015, în tribunele de la Royal World Cup. Logodna şi-au anunţat-o în ianuarie, la Golden Globes, deşi ea se petrecuse în intimitate încă din decembrie, Jerry primind un inel cu un diamant în valoare de 2,4 milioa­ne de dolari.

Rupert a fost însurat 14 ani cu Wendi Deng.

La ceremonia desfăşurată la St. Bride’s Church din Londra, pe 4 martie, Jerry a purtat o rochie ice-blue semnată de Vivienne Westwo­od – printre cei care au admirat-o numărându-se actorii Michael Caine şi Richard E. Grant, Sir Bob Geldof şi soţia lui, Jeanne, compozitorul Andrew Lloyd Webber, fostul boss BBC Alan Yentob şi dramaturgul Sir Tom Stoppard. Una dintre tinerele prezente a privit-o, însă, cu o sprânceană ridicată: fiica miresei, Georgia May Jagger, care nu este deloc de acord cu aceas­tă uniune întâmplată atât de în pripă. O sursă apropiată ne-a transmis, însă, un mesaj contra­riant… Cum că Georgia s-ar teme ca mama ei să nu fie rănită din nou. Rănită cum? Poate doar de pierderea definitivă a soţului… Până atunci, însă, cei doi sunt demni de admirat pentru ener­gia şi cheful de viaţă cu care au plecat în luna de miere din sudul Franţei. Nu ştim exact ce se în­tâmplă acolo, dar la întoarcere, Jerry va trebui să plece din casa de 26 de camere, în valoare de 13 milioane de lire sterline, aflată la Londra, ca­re-i aparţine lui Jagger – şi unde a avut dreptul să stea atâta vreme cât nu e măritată.

foto: guliver/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg