Jessica Alba mai are o fetiţă!

15 august, 2011

Veste mare pe pagina de Facebook a actriţei. "Sper că vă bucuraţi de weekend", şi-a început ea postarea pe contul său. "Eu şi Cash suntem atât de încântaţi să anunţăm

Veste mare pe pagina de Facebook a actriţei. "Sper că vă bucuraţi de weekend", şi-a început ea postarea pe contul său. "Eu şi Cash suntem atât de încântaţi să anunţăm naşterea fiicei noastre, Haven Garner Warren".

Vedeta în vârstă de 30 de ani i-a dăruit soţului ei, producătorul de film Cash Warren, încă o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Haven a venit pe lume sâmbătă, cântărind 3,2 kilograme şi măsurând 48 de centimetri. "Sora ei mai mare nu se putea să fie mai nerăbdătoare să vadă noul membru al familiei noastre", a adăugat Jessica despre fiica ei de trei ani, Honor Marie (în braţele tatălui său, în poza alăturată). Alba a fost o mămică activă până în ultimul moment. Joia trecută, ea a fost fotografiată la cumpărături cu mama sa, Catherine, în Beverly Hills - cele două achiziţionaseră nişte piese de mobilier pentru camera micuţei Haven. "Ideea de a iubi pe cineva la fel de mult cum o iubesc pe Honor încă nu şi-a făcut loc complet în capul meu. Dar ştiu că aşa va fi şi de-abia aştept", a declarat actriţa cu sinceritate recent, referindu-se la cea de-a doua sa fiică.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg