Jessica Alba se reprofilează!

21 martie, 2012

Nu-i era de-ajuns o carieră la Hollywood, actriţa îşi încearcă norocul şi într-un alt domeniu de activitate. Ce altă meserie i s-ar potrivi frumoasei vedete?

Nu-i era de-ajuns o carieră la Hollywood, actriţa îşi încearcă norocul şi într-un alt domeniu de activitate. Ce altă meserie i s-ar potrivi frumoasei vedete?

Mămică grijulie, Jessica este tot mai preocupată de un stil de viaţă sănătos. Ea preferă să recicleze ca să nu irostească resursele naturii. Şi, mai mult de-atât, a devenit expertă în folosirea produselor cât mai puţin dăunătoare pentru organism. Dar ce să facă Alba cu toate informaţiile pe care le-a aflat de-a lungul anilor despre aceste subiecte?

Recomandat ar fi să le pună pe toate într-o carte. Zis şi făcut! Jessica se face scriitoare! „Cartea va fi uşor de citit şi colorată, atractivă. Sunt înnebunită după tot felul de proiecte, pe care să le realizez cu copiii mei. Tot ce voi scrie în carte va fi practic, de folos, reguli după care trăiesc eu şi pe care le-am încorporat în casa mea”, declară vedeta.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg