Jessica Alba și Cash Warren, vacanță de primăvară exotică, cu familia. Cum s-au distrat în Hawaii

5 aprilie, 2024

Cum școlile au vacanța de primăvară, după Paște, familiile americane se bucură de timpul liber. O astfel de familie este și cea a starurilor Jessica Alba și Cash Warren.

Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg

Ei au profitat de această săptămâna liberă, făcând o excursie exotică în Hawaii împreună cu copiii lor: Honor, 15 ani, Haven, 12 ani și Hayes, 6 ani.

Miercuri, frumoasa actriță în vârstă de 42 de ani a distribuit pe contul său de socializare o galerie de fotografii din vacanța lor, cadre superbe în natură, cascade, golf, lecții de surf și multe altele.

Jessica Alba și-a etalat cu mândrie abdomenul tonifiat, în ținute lejere, de vară! Diva a savurat intens șederea în Hawaii.

A mers cu bicicleta electrică, a făcut plajă, a jucat golf, s-a minunat de apusurile superbe din Hawaii, s-a delectat cu un curcubeu, cu cascade, cu energia de familie, cu iubirea copiilor și cu deserturi fabuloase!

De asemenea, bruneta și-a făcut mai mult timp pentru mezinul Hayes, dar nu a neglijat nici timpul de calitate în cuplu, alături de soțul Cash Warren: au jucat împreună golf.

Jessica Alba este căsătorită cu Cash Warren din mai 2008 și alcătuiesc împreună unul dintre cele mai adorabile cupluri din showbiz. Fiica Honor a profitat de locație și de vacanță pentru a lua lecții de surf, sub atenta supraveghere a mamei sale, care a încurajat-o.

Jessica Alba și-a început cariera artistică la 13 ani, odată cu rolurile din filmul Camp Nowhere și serialul The Secret World of Alex Mack. Odată cu serialul Dark Angel, a devenit idolul adolescenților și totodată un sex-simbol. Mai mult, a apărut în mai multe topuri ale Celor mai frumoase sau Celor mai dorite femei din Statele Unite, realizate de către revistele glossy.

Cu aerul său misterios latino, Jessica Alba a fost întotdeauna o femeie apreciată.

În anul 2007 a fost desemnată de către revista FHM „Cea mai sexy femeie din lume”. A trecut printr-un proces cu revista Playboy, care i-a folosit abuziv imaginea pe coperta numărului martie din 2006. A câștigat multe premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună actriță aleasă de către tineri, Premiul Saturn pentru Cea mai bună actriță de televiziune și o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul său din serialul Dark Angel.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg