Jessica Alba și Cash Warren, vacanță de primăvară exotică, cu familia. Cum s-au distrat în Hawaii

5 aprilie, 2024

Cum școlile au vacanța de primăvară, după Paște, familiile americane se bucură de timpul liber. O astfel de familie este și cea a starurilor Jessica Alba și Cash Warren.

Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg

Ei au profitat de această săptămâna liberă, făcând o excursie exotică în Hawaii împreună cu copiii lor: Honor, 15 ani, Haven, 12 ani și Hayes, 6 ani.

Miercuri, frumoasa actriță în vârstă de 42 de ani a distribuit pe contul său de socializare o galerie de fotografii din vacanța lor, cadre superbe în natură, cascade, golf, lecții de surf și multe altele.

Jessica Alba și-a etalat cu mândrie abdomenul tonifiat, în ținute lejere, de vară! Diva a savurat intens șederea în Hawaii.

A mers cu bicicleta electrică, a făcut plajă, a jucat golf, s-a minunat de apusurile superbe din Hawaii, s-a delectat cu un curcubeu, cu cascade, cu energia de familie, cu iubirea copiilor și cu deserturi fabuloase!

De asemenea, bruneta și-a făcut mai mult timp pentru mezinul Hayes, dar nu a neglijat nici timpul de calitate în cuplu, alături de soțul Cash Warren: au jucat împreună golf.

Jessica Alba este căsătorită cu Cash Warren din mai 2008 și alcătuiesc împreună unul dintre cele mai adorabile cupluri din showbiz. Fiica Honor a profitat de locație și de vacanță pentru a lua lecții de surf, sub atenta supraveghere a mamei sale, care a încurajat-o.

Jessica Alba și-a început cariera artistică la 13 ani, odată cu rolurile din filmul Camp Nowhere și serialul The Secret World of Alex Mack. Odată cu serialul Dark Angel, a devenit idolul adolescenților și totodată un sex-simbol. Mai mult, a apărut în mai multe topuri ale Celor mai frumoase sau Celor mai dorite femei din Statele Unite, realizate de către revistele glossy.

Cu aerul său misterios latino, Jessica Alba a fost întotdeauna o femeie apreciată.

În anul 2007 a fost desemnată de către revista FHM „Cea mai sexy femeie din lume”. A trecut printr-un proces cu revista Playboy, care i-a folosit abuziv imaginea pe coperta numărului martie din 2006. A câștigat multe premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună actriță aleasă de către tineri, Premiul Saturn pentru Cea mai bună actriță de televiziune și o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul său din serialul Dark Angel.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg