Jessica Biel şi Justin Timberlake, împreună pe covorul roşu după mult timp!

23 octombrie, 2015
jessica biel justin timberlake gettyimages 493813246 jpg jpeg

Aseară a avut loc Night of Stars Gala, eveniment la care au luat parte numeroase celebrităţi de la Hollywood. Printre aceste staruri s-au numărat şi Jessica Biel şi soţul ei, Justin Timberlake, bifând astfel o primă apariţie împreună după foarte mult timp.

image

Cele două staruri au poza zâmbitori pentru fotografii prezenţi la eveniment şi le-au demonstrat cârcotaşilor că deşi nu se afişează foarte des împreună, relaţia lor este la fel de puternică ca oricând, mai ales că acum sunt părinţii unui băieţel superb, pe nume Silas.

image

Pentru această ocazie, Jessica Biel a optat pentru o rochie smarald, de tip creion, care i-a venit de minune actriţei în vârstă de 33 de ani, acum că şi-a recăpătat silueta fit de dinainte de sarcină. Accesorizată discret, rochia i-a asigurat vedetei un binemeritat loc în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la acest eveniment. Şi nici soţul ei, cântăreţul Justin Timberlake, nu a fost mai prejos, făcându-şi apariţia într-un costum clasic, negru, extrem de elegant.

image

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit părinţi în luna aprilie, anul acesta, Jessica aducându-l pe lume pe micuţul Silas Randall Timberlake.

image

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

image

Sursa foto: Getty Images / HeptaRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg