Jessica Chastain s-a căsătorit în Italia. Ce staruri au participat la nunta ei?

12 iunie, 2017
Cannes   Closing Ceremony Arrivals jpeg

După cinci ani de iubire, Jessica Chastain (40) şi Gian Luca Passi de Preposulo (34) au ajuns în faţa altarului. Weekend-ul trecut, cei doi şi-au unit destinele în Veneţia, Italia, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au luat parte câţiva dintre colegii de breaslă ai actriţei, dar şi persoane din industria modei italiene.

Atmosfera de la nunta Jessicăi Chastain

Sunt împreună din 2012, iar weekend-ul acesta şi-au jurat iubire veşnică în cadrul unei ceremonii romantice, care a avut loc în Veneţia, în faţa apropiaţilor şi a celor din familie. Evenimentul religios s-a desfăşurat în capela ce se găseşte pe proprietatea familiei mirelui, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un loc exclusivist.

Jessica şi soţul său, la petrecerea de dinainte de nuntă

Înainte de nuntă, Jessica a pus la cale o petrecere la care şi-a invitat şi colegii de breaslă, respectiv Anne Hathaway, care a venit însoţită de Adam Shulman, soţul ei, Emily Blunt, dar şi Edgar Ramirez, co-starul Jessicăi din ”Zero Dark Thirty”. La această petrecere, paparazzi au reuşit să surprindă câteva imagini în care apare chiar şi frumoasa Jessica Chastain, care a ales să poarte pentru acea ocazie o rochie roşie, cu un croi lejer, care i-a venit ca turnată. La fel de elegante au fost şi Emily şi Anne, care au îmbrăcat ţinute colorate.

Adam Schulman, Anne Hathaway, Emily Blunt

Din păcate, momentan, nu există fotografii cu Jessica Chastain în ziua nunţii, aşa că nu ştim dacă a ales să poarte clasica rochie albă de mireasă sau a optat pentru o altfel de ţinută în ziua cea mare.

De altfel, e de notorietate faptul că actriţa hollywoodiană este extrem de discretă cu viaţa ei personală. Până acum, Jessica şi Passi de Preposulo şi-au ţinut relaţia amoroasă departe de reţelele de socializare. În 2013, Jessica vorbea, emoţionată, despre relaţia ei cu Gian Luca: ”Sunt foarte, foarte fericită. E minunat atunci când eşti într-un loc bun şi cu cariera, dar şi cu viaţa personală”.

foto: Hepta, SplashRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg