Jessica Simpson a slăbit şi-a pozat sexy

19 aprilie, 2011
jessica simpson people bed jpeg

După ce a slăbit în jur de 20 de kilograme, celebra blondină a ţinut morţiş să-şi etaleze noua siluetă într-un pictorial pe placul publicului ei masculin. Înfăţişarea Jessicăi Simpson a fost de multe ori subiect de discuţie:

După ce a slăbit în jur de 20 de kilograme, celebra blondină a ţinut morţiş să-şi etaleze noua siluetă într-un pictorial pe placul publicului ei masculin.

Înfăţişarea Jessicăi Simpson a fost de multe ori subiect de discuţie: vedeta ba a acumulat un surplus de greutate inestetic, ba s-a înfometat, încercând cu disperare să scape de kilogramele în plus. Cel puţin acestea au fost criticile care i-au fost aduse cântăreţei de-a lungul timpului. Unde mai pui că se zvonea chiar că logodnicul ei, Eric Johnson, i-a impus acesteia să slăbească repejor, dacă-şi doreşte să mai existe cât de curând o nuntă. În ciuda acestor speculaţii, Simpson a afişat o atitudine destul de relaxată cu privire la aspectul ei. Iar acum, când a revenit la o înfăţişare mai atrăgătoare, şi-a dorit s-o arate întregii lumi. Astfel, a pozat în paginile revistei „People”, într-un pictorial sexy, care-i scoate în evidenţă formele voluptuoase şi aţâţătoare.

Foto: Northfoto, People

image