Jessica Simpson, disperată să slăbească

6 septembrie, 2012

Vedeta a vorbit despre eforturile uriaşe de a pierde kilogramele acumulate în timpul sarcinii, pe care le face atât pentru logodnicul Eric Johnson, cât şi pentru banii cu care o plătesc cei de la Weight Watchers

Vedeta a vorbit despre eforturile uriaşe de a pierde kilogramele acumulate în timpul sarcinii, pe care le face atât pentru logodnicul Eric Johnson, cât şi pentru banii cu care o plătesc cei de la Weight Watchers

Jessicăi nu-i este deloc uşor să revină la forma fizică dorită, cu-atât mai mult cu cât întotdeauna a avut tendinţe de îngrăşare. "Pe timpul sarcinii, am mâncat tot ce-am poftit, pentru că era prima dată când eram însărcinată şi am vrut să mă bucur la maximum de această perioadă. Nu ştiam că voi rămâne cu atâtea kilograme în plus după naştere", a povestit actriţa, care a adus pe lume o fetiţă, Maxwell Drew Johnson, pe 1 mai.

De-atunci a început calvarul luptei cu cântarul. "Sânii mei sunt prea mari ca să pot face jogging", s-a plâns Simpson, care se chinuie, totuşi, să urmeze un program de exerciţii fizice. "Corpul meu nu-şi revine ca cel al unui supermodel. Eu sunt o femeie obişnuită, care încearcă să se simtă bine şi, în acelaşi timp, să rămână sănătoasă pentru fiica ei, logodnicul ei şi pentru sine", a declarat ea, subliniind că tocmai acesta e scopul său - să le arate tuturor femeilor că nu este uşor să slăbeşti după sarcină, dar că acest lucru se poate face într-un mod sănătos, fără diete şoc şi cu multă voinţă.

Astfel, Jessica susţine că a reuşit, totuşi, să slăbească puţin câte puţin în fiecare săptămână. Dar n-a dezvăluit cât cântăreşte acum sau cât cântărea înainte de a naşte. Rămâne de văzut exact ce progrese a făcut în această privinţă la un show TV la care îşi va face apariţia în acest scop, pe 10 septembrie.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg