Jessica Simpson, ipostază de nerecunoscut, s-a luptat cu alcoolul şi obezitatea! Artista marchează un eveniment crucial în viaţa sa

2 noiembrie, 2021
1 jessica simpson jpg jpeg

Jessica Simpson a publicat o fotografie uluitoare, pentru a marca un eveniment crucial pentru ea: patru ani de când nu mai bea alcool.

Vedem o femeie de nerecunoscut. Vedeta în vârstă de 41 de ani a reuşit să-şi recapete controlul asupra propriei vieţi atunci când a decis să câştige lupta cu patima alcoolului.

Într-un mesaj emoţionant publicat pe pagina sa de socializare, Jessica spune că acea versiune a ei pe care o vedem în această poză este o persoană care a trebuit să renunţe la traumele din trecut care nu îi mai aduceau niciun folos.

6 jessica simpson4 jpg jpeg

”Această persoană din 1 noiembrie 2017 este o versiune a mea de nerecunoscut. Am avut atâtea lucruri din mine de descoperit, de explorat şi de vindecat.”

Jessica din fotografie este în schimb foarte expresivă, un om care parcă striga după ajutor, în interior. O femeie rătăcită, tristă, într-un trening larg, nemachiată, neîngrijită, cu multe kilograme în plus, cu faţa umflată de plâns şi de la excesul de alcool, într-o încăpere aflată în dezordine. Căci, spun psihologii, adesea dezordinea din suflet se materializează şi în casă.

E atât de greu de crezut că femeia din imagine este Jessica Simpson! Însă vedeta se bucură şi e mândră de evoluţia sa, explicând că totul s-a aflat în ea. Şi boala, dar şi soluţia. ”Nu băutura era problema. Eu eram.”

Artista a explicat că e nevoie de muncă intensă cu tine. Tu cu tine. Să descoperi, să arzi, să vindeci. Să accepţi eşecul, să te ierţi, să încetezi a te mai autosabota, să încetezi să nu te mai iubeşti. ”Nu mă iubeam. Nu-mi preţuiam propria putere. Azi o fac. M-am împăcat cu demonii mei, cu fricile mele, le-am acceptat ca părţi din mine care sunt triste. Le-am iubit şi le-am eliberat. Mi-am recuperat autoritatea! Am curaj, sunt onestă şi deschisă. Sunt liberă!”, a încheiat Jessica Simpson postarea, care poate trece cu succes drept lecţie de viaţă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg