Jessica Simpson s-a căsătorit: detalii!

7 iulie, 2014

După doi ani de aşteptare şi doi copii adorabili, vedeta a ajuns la altar, în sfârşit, alături de Eric Johnson, în Santa Barbara, California. “Suntem copleşiţi de fericire şi ne bucurăm că ne-am spus jurămintele în faţa familiei,

După doi ani de aşteptare şi doi copii adorabili, vedeta a ajuns la altar, în sfârşit, alături de Eric Johnson, în Santa Barbara, California. “Suntem copleşiţi de fericire şi ne bucurăm că ne-am spus jurămintele în faţa familiei, a prietenilor şi, cel mai important, a copiilor – a fost cel mai frumos moment din vieţile noastre”, a fost declaraţia oficială dată de cuplu pentru publicaţia People.com.

La nuntă, Jess, îmbrăcată într-o rochie semnată Carolina Herrera, a petrecut alături de 250 de invitaţi, printre care sora lui Jess, Ashlee Simpson şi logodnicul acesteia, Evan Ross – fiul Dianei Ross, Jessica Alba şi Cash Warren şi alţi prieteni cvasi celebri. Fetiţa cu florile a fost, bineînţeles, fiica cuplului, Maxwell (2), în timp ce Ace, fiul lor de un an, s-a ocupat de inele. Ceremonia a avut loc la o zi după o petrecere pregătitoare, la care au organizat un barbecue, în acelaşi loc, pentru a sărbători şi Ziua Independenţei Americii (4 iulie).

Jessica Simpson şi soţul ei actual au o relaţie din 2010, logodna venind în noiembrie, în acelaşi an. Însă nunta a fost amânată de 2 ori, date fiind sarcinile blondei şi problemele de greutate. Vedeta de 33 de ani a mai fost căsătorită cu Nick Lachey, din 2002 până în 2006.

Vezi aici poze de la nunta vedetei!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg