Jessica Simpson şi Eric Johnson au stabilit nunta!

18 iunie, 2014
copii jpeg

Iată, aşteptarea a luat sfârşit! După ani de zile în care au tot amânat nunta, mai ales pe motivul că Jessica rămânea însărcinată şi se îngrăşa teribil – cei doi au 2 copii – se pare că vedeta de 33 de ani şi logodnicul ei au stabilit ceremonia pe 4 iulie. Mai multe detalii?

Iată, aşteptarea a luat sfârşit! După ani de zile în care au tot amânat nunta, mai ales pe motivul că Jessica rămânea însărcinată şi se îngrăşa teribil – cei doi au 2 copii – se pare că vedeta de 33 de ani şi logodnicul ei au stabilit ceremonia pe 4 iulie.

Şi nu oriunde, ci într-o locaţie superbă pe care au închiriat-o deja: Bacara Resort & SPA în Santa Barbara, pe malul mării, conform surselor UsWeekly. Jessica şi Eric (34) vor da şi o petrecere barbecue pentru invitaţii lor, cu o seară înainte de petrecerea nunţii lor mult aşteptate, în primul weekend din iulie. “Jess tot rămâne indecisă cu locaţia”, spune una din sursele tabloidului, însă având în vedere că mai sunt doar două săptămâni, ne îndoim că se mai răzgândeşte. Tocmai din 2012 visa să se căsătorească cu Eric la San Ysidro Ranch, aproape de Montecito, dar ulterior, a dorit şi Italia să fie locul ales pentru marele moment. De asemenea, se pare că şi lista invitaţilor a fost deja finalizată.

Jess a mai fost căsătorită din 2002 până în 2006, cu Nick Lachey. Cu Eric, logodnicul ei actual, cu care are o relaţie din 2010, are doi copii, o fetiţă: Maxwell Drew Johnson (2 ani) şi micuţul Ace Knute Johnson (1 an).

image

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg