Jessie Williams a divorţat de soţie pentru o actriţă. Cu cine e acum actorul?

4 mai, 2017
jessie jpeg

Aflam acum o săptămână că starul din „Anatomia lui Grey” divorţează de soţia sa, Aryn Drake-Lee. Acum am descoperit şi pentru cine vrea Jessie să fie din nou liber ”de contract”!

Jessie şi-a refăcut deja viaţa amoroasă

Potrivit publicaţiei Page Six, Jessie Williams, care are doi copii cu fosta soţie, are o relaţie cu actriţa hollywoodiană Minka Kelly. Relaţia lor a fost dată în vileag de către o sursă din anturajul actorului, care a menţionat şi că cei doi sunt împreună de mai multă vreme. ”Au început să se vadă încă de anul trecut. El a pus punct mariajului cu soţia lui anul acesta. Săptămâna asta va fi în Paris cu Minka. Mulţi oameni ştiu despre relaţia lor, însă nu vor să spună nimic pentru că el este încă căsătorit”, a declarat o sursă.

Jessie se iubeşte acum cu Minka Kelly

De altfel, o primă imagine cu Minka şi Jessie a ieşit la suprafaţă în luna ianuarie, anul acesta, pe când cei doi se aflau în Franţa. Încă de atunci au apărut zvonuri cum că ar fi ceva între aceşti doi actori, însă Minka şi Jessie n-au vrut să comenteze în niciun fel pe marginea acestui subiect.

Minka, Jessie şi o prietenă de-a lor

Cât despre divorţul său şi custodia copiilor, o sursă a declarat că Jessie doreşte să împartă custodia cu mama copiilor săi şi că nu vrea un război prin tribunale. ”Nu vrea ca tribunalul să stabilească pensia alimentară. Totuşi, asta nu înseamnă că nu vrea să o plătească. Ei rezolvă totul prin mediere.”, a mărturisit un apropiat.

2010. Jessie şi fosta soţie, Aryn

Iar dacă vă întrebaţi cum face faţă Aryn acestei situaţii, un martor a declarat că e destul de bine. ”Aryn nu-şi petrece timpul stând acasă, plângând. Este educată şi sănătoasă. Continuă să petreacă timpul cu familia sa, dar şi cu prietenii săi, în timp ce-şi construieşte un nume în lumea artei din Los Angeles.”, a dezvăluit un apropiat de-al fostei soţii a lui Jessie Williams.

foto: Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate