Jet Li, îmbătrânit de boală. Actorul de 55 de ani a ajuns de nerecunoscut

23 mai, 2018
jet li jpeg

Are în palmares zeci de filme jucate, fiind unul dintre cei mai renumiţi actori de filme de acţiune. Totuşi, din 2013, Jet Li a preferat să fie în spatele camerelor de filmat, din cauza unor probleme de sănătate care-l macină. Recent, fanii l-au întâlnit în Tibet şi cu greu l-au recunoscut, căci Jet Li nu mai seamănă deloc cu actorul din filmele de acţiune.

Jet Li, în tinereţe

La începutul acestei luni, fanii l-au găsit pe celebrul actor Jet Li (55) în Tibet. Vizibil îmbătrânit şi complet transformat fizic, campionul de Wushu a fost cu greu recunoscut! Silueta acestuia era slăbită, şi-a pierdut mare parte din podoaba capilară, iar tenul părea a unui bătrânel de 80 de ani, nicidecum al unui bărbat de doar 55 de ani.

So, apparently, Jet Li is suffering from "hyperthyroidism and spinal problems" and this is him now ❤?: pic.twitter.com/Ss0W2EL96D — simón (@StxNaty) 19 mai 2018

So, apparently, Jet Li is suffering from "hyperthyroidism and spinal problems" and this is him now ❤?: pic.twitter.com/Ss0W2EL96D

— simón (@StxNaty) 19 mai 2018

Potrivit spuselor acelui fan care s-a fotografiat cu el, Jet Li este grav bolnav, motiv pentru care înfăţişarea lui a avut de suferit. Chipurile, acesta are probleme severe la nivelul coloanei spinale şi suferă de hiperteroidism (n.r. boală cauzată de un exces de secreţie a glandei tiroide).

Culmea e că la puţin timp după ce fotografia a fost făcută publică pe reţelele de socializare, managerul actorului, Steven Chasman, a dat o declaraţie publică prin care a dezminţit zvonurile apărute. ”El este bine, sănătos. E doar o fotografie nefericită. El are, într-adevăr, hiperteroidism, însă e o boală cu care se luptă de mai bine de 10 ani. Nu e o boală care îi pune în pericol viaţa.”, a declarat acesta pentru Washington Post.

Ianuarie 2018. Jet Li, la un eveniment oficial

Aparent, Jet Li a fost diagnosticat cu hipertiroidism în 2010, iar în 2013 a dezvăluit că urmează un tratament medicamentos. ”Am dureri, dar nu sufăr. Sunt fericit”, spunea el pe atunci. Potrivit unei publicaţii din China, Jet Li are probleme cu coloana, dar şi cu un picior, în urma cascadoriilor făcute de-a lungul anilor, pe platourile de filmare.

Jet Li, 2017Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg