Jignită! Amy Schumer, considerată ”plus-size” de o revistă

6 aprilie, 2016
Amy Schumer GettyImages 489396102 jpeg

Este de notorietate faptul că Amy Schumer nu poate fi integrată în categoria femeilor silfide de la Hollywood. Însă, faptul că a fost considerată o femeie ”plus-size” de o revistă credem că este o răutate.

image

Asta a simţit şi celebra actriţă când şi-a văzut numele alături de cel al vedetelor precum Adele, Melissa McCarthy şi modelul Ashley Graham, pe coperta revistei ”Glamour”, într-un material dedicat femeilor plinuţe.

image

Amy şi-a argumentat frustrarea precizând că ea e o femeie de mărimea 6 – 8 (36-38), în timp ce vedetele celelalte se încadrează, mai degrabă, la măsuri ca 14 şi 16.  ”Port mărimea 6 şi nu am niciun plan să schimb asta. Asta e. Acceptaţi sau ignoraţi-mă!”, a scris actriţa ca descriere la o imagine în care apare purtând doar o pereche de bikini.

image

Răfularea actriţei de pe Instagram nu a rămas fără ecou. Mai multe personalităţi au luat cuvântul pe reţelele de socializare pentru a-şi exprima regretul faţă de ce i s-a întâmplat actriţei. Acestea mizau pe faptul că revista respectivă ajută la propagarea greşită a idei că o femeie cu forme este neapărat supraponderală.

Odată ce s-a declanşat isteria pe reţelele de socializare, reprezentaţii revistei ”Glamour” i-au cerut scuze oficial actriţei Amy Schumer, motivând că nu au descris-o nicicând pe Amy ca fiind o femeie plinuţă. ”În primul rând, noi o iubim pe Amy. Şi cititorii noştri o iubesc, de aceea, anul trecut, Amy a fost pe coperta revistei. ”

foto: twitter / arhivăRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg