Jill Biden a împlinit 70 de ani. Prima Doamnă a fost o adolescentă rebelă, care fugea noaptea de-acasă pentru a se distra: "Nu pot să cred ce făceam!"

4 iunie, 2021
1 jill biden deschidere profimedia 0553603097 jpg jpeg

Amintirile lui Jill Biden despre copilăria şi adolescenţa ei sunt cât se poate de colorate

Prima Doamnă a Americii a aniversat ieri o vârstă rotundă foarte frumoasă: a împlinit 70 ani, iar această etapă a vieţii o găseşte într-o ipostază pe care nu a visat-o niciodată - este la Casa Albă, alături de Joe Biden, preşedintele Americii. Pentru amândoi această ipostază a venit târziu în viaţă. Şi Jill, şi Joe sunt la a doua căsnicie, iar despre vârsta lui de 78 de ani s-a spus că este una cam prea înaintată pentru un preşedinte. Dar privind cu alţi ochi, povestea lor poate fi şi despre cum niciodată nu e prea târziu - să atingi potenţialul maxim în viaţă şi să îţi schimbi destinul. 

Ipostaza de Primă Doamnă nu mai are acum nicio legătură cu adolescenta Jill Biden - care a fost cât se poate de rebelă, după cum îşi aminteşte. Ea însăşi a povestit că în nopţile foarte călduroase de vară, obişnuia să se furişeze afară din casă în timp ce părinţii ei dormeau liniştiţi. Apoi fugea împreună cu un prieten şi intrau pe ascuns în Upper Moreland Swim Club, unde înotau în miez de noapte. Aceasta era destinaţia preferată de familiile cu o situaţie financiară bună din suburbia Philadelphiei. Iar Jill înota noaptea în secret acolo pentru că familia ei nu-şi permitea să plătească un abonament la acel club. "Nu pot să cred ce făceam. Nu i-am spus mamei despre escapadele mele nocturne multă vreme!", a declarat Jill. "Eram o rebelă şi îmi plăcea să le fac farse prietenilor". La un moment dat, Jill a luat atitudine atunci când un puşti îi teroriza sora mai mică cu tot felul de ameninţări - aşa că s-a dus la el acasă, a bătut la uşă şi i-a tras puştiului un pumn în faţă. De altfel, sora ei, Bonny, a confirmat: "A avut mare grijă de mine. Era acolo pentru mine de câte ori aveam nevoie de ea". Iar tatăl ei, când a aflat despre păţania cu puştiul, a bătut-o pe umăr şi i-a spus: "Bravo, fata mea!". Sora ei, Bonny, a mai povestit că Jill era un fel de lider al găştii de copii. Şi că ea o admira în tot ce făcea: "Când a început să crească şi să se machieze ca să iasă în oraş, aşteptam să plece ca să îi încerc şi eu produsele de machiaj". 

4 jill2 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 jill 1 jpg jpeg
1 jill biden deschidere profimedia 0553603097 jpg jpeg
4 jill2 jpg jpeg
5 jill3 jpg jpeg

Privind acest tablou, aşa se explică şi de ce Jill s-a căsătorit prima oară la doar 18 ani. A fost o hotărâre care a avut legătură tot cu caracterul ei rebel de atunci. Acest prim mariaj cu Bill Stevenson nu a durat mult - practic, Jill spune că s-a căsătorit şi a divorţat în timpul studiilor universitare. Apoi lucrurile s-au precipitat - iar anul trecut, fostul soţ a ieşit în faţă pentru a o denunţa pe Jill că l-ar fi înşelat chiar cu Joe Biden, cel care i-a devenit al doilea soţ. Însă Prima Doamnă a clarificat faptul că ea şi Joe s-au cunoscut după divorţ. Şi gândindu-ne la faptul că mariajul lor durează de 44 de ani, e limpede că acesta le-a fost destinul. Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg