Jill Biden pe coperta revistei Vogue, un privilegiu pe care Melania Trump nu l-a avut. Ce a spus actuala primă doamnă în interviu despre soţii Trump

1 iulie, 2021
9 jill biden4 jpg jpeg

Jill Biden apare în Vogue pe copertă, în ediţia din august a celebrei reviste. În interviul pe care noua primă doamnă l-a acordat, a vorbit puţin şi despre tumultosul fost cuplu prezidenţial.

Jill Biden a afirmat că este vizibil faptul că soţul său este un preşedinte mult mai calm decât Donald Trump. Prima doamnă apare în Vogue, privilegiu de care Melania Trump nu s-a putut bucura, din cauza atitudinii lor recalcitrante.

Pentru poza de copertă, Jill a îmbrăcat o rochie cu motive florale de la Oscar de la Renta. În interviu, a mărturisit că unul dintre motivele pentru care Joe Biden a fost ales este că ”oamenii şi-au dorit ca cineva să vină şi să vindece această naţiune, nu doar de pandemie, ceea ce Joe a şi făcut, vaccinând populaţia, dar şi un ... preşedinte mai calm. Care scade temperatura, nu care o creşte.”

În decembrie, Donald Trump a distribuit un Tweet, al canalului de dreapta Breitbart News în care era scris: ”Elita snoabă din presa de fashion nu a invitat-o pe cea mai elegantă primă doamnă din istoria Americii să apară pe vreo copertă, ani în şir.”

Şi preşedintele de atunci a adăugat că Melania a fost cea mai bună dintre toate primele doamne.

La întâlnirea G7 din Cornwall, Lady Biden a purtat un sacou inscripţionat ”LOVE”, iar media a presupus că vine ca un răspuns la haina purtată de Melania la o controversată vizită oficială în Texas, pentru a cunoaşte copii migranţi separaţi de părinţi pe care scria: ”Mie chiar nu-mi pasă. Ţie?”

Jill Biden a explicat misterul ţinutei sale cu LOVE. ”Aducem iubire din America la o conferinţă globală, unde se doreşte unitatea. E nevoie de ea acum, ca oamenii să simtă o unitate din toate aceste ţări, să aibă o speranţă după ce pandemia i-a încercat atât.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg