Jill Biden şi Brigitte Macron, eleganţă şi distincţie la 70 de ani

2 decembrie, 2022

Cele două Prime Doamne s-au întâlnit în cadrul dineului de la Casa Albă, unde soţii lor au discutat probleme de securitate.

Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg

Cu ocazia vizitei de stat a lui Emmanuel Macron la Washington, Brigitte Macron şi Jill Biden au avut ocazia de-a se revedea şi de-a petrece din nou timpul împreună. O bucurie de ambele părţi, de vreme ce Primele Doamne au multe puncte în comun: sunt cam de aceeaşi vârstă (Jill Biden are 71 de ani, iar Brigitte Macron urmează să împlinească 70 de ani pe 13 aprilie), sunt de formaţie profesoare (Prima Doamnă a Americii a predat Literatura Engleză, în timp ce Prima Doamnă a Franţei a fost profesoară de Limba Franceză şi Latină) şi fac parte dintr-o generaţie care apreciază eleganţa clasică, muzica armonioasă, dar şi ideile îndrăzneţe. În plus, şi-au asumat foarte bine rolul de "icon", fiind perfect conştiente de influenţa pe care o au fiecare gest şi fiecare apariţie a lor.

La sosirea la Washington, Brigitte Macron şi-a etalat din nou picioarele tonifiate într-o rochie etui scurtă, peste care a purtat un palton şic. Şi Jill Biden a avut o ţinută similară, dar într-o puternică nuanţă de fuchsia.

La primul dineu de stat oferit de Joe Biden la Casa Albă, de la învestirea sa ca preşedinte al Statelor Unite (amânat din cauza restricţiilor din pandemie), președintele francez Emmanuel Macron și soţia sa, Brigitte Macron, s-au alăturat soților Biden, vicepreședintelui Kamala Harris și soţului ei, Doug Emhoff, precum și celor peste 300 de invitați, într-un pavilion de pe Peluza de Sud, pentru o cină pe care Jill Biden a descris-o ca fiind "o expresie de bun venit și prietenie".

Ambele Prime Doamne şi-au etalat siluetele impecabile. Jill Biden a purtat o rochie neagră și strălucitoare, cu decolteu rotund, pe umeri, semnată de designerii Fernando Garcia și Laura Kim ai casei Oscar da la Renta. Asta în timp ce Brigitte Macron a strălucit într-o rochie de culoarea fildeșului, pe gât, o creaţie a brandului Louis Vuitton, căruia Prima Doamnă a Franţei îi rămâne tributară. Accesoriile argintii au fost plusul de glam de care avea nevoie. 

O mare atenţie a fost dată şi aranjamentului mesei, care au fost decorate în culorile comune ale celor două steaguri, roşu, alb şi albastru, dar şi meniului, care a conţinut foietaje şi delicatese americane gătite à la française, precum homar de Maine poşat în unt.

FOTO: Profimedia, Getty Images, The White House



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg