Jill Biden şi Brigitte Macron, eleganţă şi distincţie la 70 de ani

2 decembrie, 2022

Cele două Prime Doamne s-au întâlnit în cadrul dineului de la Casa Albă, unde soţii lor au discutat probleme de securitate.

Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg

Cu ocazia vizitei de stat a lui Emmanuel Macron la Washington, Brigitte Macron şi Jill Biden au avut ocazia de-a se revedea şi de-a petrece din nou timpul împreună. O bucurie de ambele părţi, de vreme ce Primele Doamne au multe puncte în comun: sunt cam de aceeaşi vârstă (Jill Biden are 71 de ani, iar Brigitte Macron urmează să împlinească 70 de ani pe 13 aprilie), sunt de formaţie profesoare (Prima Doamnă a Americii a predat Literatura Engleză, în timp ce Prima Doamnă a Franţei a fost profesoară de Limba Franceză şi Latină) şi fac parte dintr-o generaţie care apreciază eleganţa clasică, muzica armonioasă, dar şi ideile îndrăzneţe. În plus, şi-au asumat foarte bine rolul de "icon", fiind perfect conştiente de influenţa pe care o au fiecare gest şi fiecare apariţie a lor.

La sosirea la Washington, Brigitte Macron şi-a etalat din nou picioarele tonifiate într-o rochie etui scurtă, peste care a purtat un palton şic. Şi Jill Biden a avut o ţinută similară, dar într-o puternică nuanţă de fuchsia.

La primul dineu de stat oferit de Joe Biden la Casa Albă, de la învestirea sa ca preşedinte al Statelor Unite (amânat din cauza restricţiilor din pandemie), președintele francez Emmanuel Macron și soţia sa, Brigitte Macron, s-au alăturat soților Biden, vicepreședintelui Kamala Harris și soţului ei, Doug Emhoff, precum și celor peste 300 de invitați, într-un pavilion de pe Peluza de Sud, pentru o cină pe care Jill Biden a descris-o ca fiind "o expresie de bun venit și prietenie".

Ambele Prime Doamne şi-au etalat siluetele impecabile. Jill Biden a purtat o rochie neagră și strălucitoare, cu decolteu rotund, pe umeri, semnată de designerii Fernando Garcia și Laura Kim ai casei Oscar da la Renta. Asta în timp ce Brigitte Macron a strălucit într-o rochie de culoarea fildeșului, pe gât, o creaţie a brandului Louis Vuitton, căruia Prima Doamnă a Franţei îi rămâne tributară. Accesoriile argintii au fost plusul de glam de care avea nevoie. 

O mare atenţie a fost dată şi aranjamentului mesei, care au fost decorate în culorile comune ale celor două steaguri, roşu, alb şi albastru, dar şi meniului, care a conţinut foietaje şi delicatese americane gătite à la française, precum homar de Maine poşat în unt.

FOTO: Profimedia, Getty Images, The White HouseRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}