Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

4 decembrie, 2014
jimmy fallon sotia jpeg

Comediantul de 40 de ani îşi păstrează cât poate viaţa personală departe de ochiul public. Iar când vine vorba de veşti mari din viaţa sa, e cât se poate de fericit să anunţe în ultima clipă, fără pregătire. Cum este, de exemplu, faptul că familia sa

Comediantul de 40 de ani îşi păstrează cât poate viaţa personală departe de ochiul public. Iar când vine vorba de veşti mari din viaţa sa, e cât se poate de fericit să anunţe în ultima clipă, fără pregătire. Cum este, de exemplu, faptul că familia sa s-a mărit cu un nou membru: a devenit tată pentru a doua oară, el şi soţia sa, Nancy Juvonen primind-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a lor, născută tot cu ajutorul unei mamei surogat.

Gazda emisiunii Tonight Show şi soţia sa au devenit părinţi din nou ieri, anunţând că sunt cât se poate de entuziasmaţi de naşterea celui de-al doilea copil al lor. “Frances Cole Fallon a venit pe lume la 8:45 dimineaţa, pe 3 decembrie, cântărind 2500 grame şi având o înălţime de 47 centimetri”, a ţinut să precizeze vedeta de televiziune. Cuplul a încercat să conceapă un copil în mod natural, dar nu a fost posibil.

image

“Nou-născuta este noua membră a familiei, având-o ca soră mai mare pe Winnie Rose, de un an. Cuplul a ales să ţină bucuria de-a fi părinţi doar pentru ei, până când noua lor fiică, Frances Cole, a venit pe lume. Amândoi copiii Fallon au fost născuţi cu ajutorul unei mame surogat”, au completat ei în declaraţia oficială.

Jimmy Fallon a fost desemnat şi entertainerul anului, chiar de curând!Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg