JK Rowling a cumpărat yacht-ul lui Johnny Depp. Cât a dat pe el?

14 septembrie, 2016
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2' Film Premiere, London, Britain   07 Jul 2011 jpeg

Ambarcaţiunea de lux, care a aparţinut lui Johnny Depp şi a găzduit, la bordul său, vedete precum Angelina Jolie şi Brad Pitt, a intrat în posesia autoarei volumelor cu Harry Potter. Care crezi că a fost preţul de achiziţie?

image

Cu o avere de 580 de milioare de lire sterline, JK Rowling îşi permite orice extravaganţă! Chiar şi un yacht cu care a ieşit vara asta în larg numai de vreo două, trei ori împreună cu familia. Dar distracţia, pe care J.K., soţul ei şi cei doi copii ai lor au cunoscut-o la bordul ambarcaţiunii de lux, a meritat toţi bani! Şi cam de câţi bani ar fi vorba? Nici mai mult, nici mai puţin de 22 de milioane de lire sterline!

Dacă vă întrebaţi cum de a putut cheltui cineva atâta bănet pe un yacht, ei bine, atuurile noii achiziţii sunt evidente. În primul rând, a aparţinut lui Johnny Depp, care nu numai că a investit 5 milioane de dolari în el ca să-l facă să arate de cinci stele, dar l-a şi îngrijit ca pe propriul copil.

Depp şi-a dorit un decor art deco pentru încăperile primitoare şi interioare din care să nu lipsească lemnul de calitate şi ţesăturile fine. Bineînţeles că “Piratul din Caraibe” nu s-a putut abţine şi a strecurat şi câteva elemente cu o tematică subtilă – piraţii. În ceea ce priveşte confortul, el este asigurat de tehnologia de ultimă generaţie (pentru sistemul audio şi video, consolele de jocuri, sala de cinema în general) şi de calitatea superioară a materialelor folosite. Dar nu numai confortul a fost prioritar, ci şi latura estetică, pusă în valoare de operele de artă presărate pe ici, pe colo.

Cât a fost proprietar, Johnny a avut musafiri faimoşi pe yacht-ul său. În 2010, după ce s-au încheiat filmările pentru pelicula “The Tourist”, Depp a invitat-o pe colega lui de platou, Angelina Jolie, care s-a prezentat la bordul ambarcaţiunii împreună cu soţul ei, Brad Pitt, şi cei şase copii ai lor.Recente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg