J.Lo nu mai vorbeşte cu muritorii de rând

29 noiembrie, 2012

Despre aerele de divă ale aşa-zisei "Jenny From The Block" ştim cu toţii, dar deja putem face un serial cu fiţele vedetei. Ce-a mai făcut de curând Lopez, şocându-şi fanii?

Despre aerele de divă ale aşa-zisei "Jenny From The Block" ştim cu toţii, dar deja putem face un serial cu fiţele vedetei. Ce-a mai făcut de curând Lopez, şocându-şi fanii?

Aflată la bordul unui avion United Airlines, Jennifer Lopez s-a arătat iritată de intruziunea muritorilor de rând în spaţiul ei personal, relatează revista americană "Star". Probabil first class e cu mult sub aşteptările unei artiste obişnuite să călătorească cu avioanele private - iar acum Jen se afla într-o situaţie de criză, nevoită să zboare în asemenea condiţii. "I-am spus doar: Ce vă pot oferi de băut?", povesteşte stewardul de pe acel zbor. "Dar Jennifer a făcut pur şi simplu abstracţie de prezenţa mea. A întors capul şi i-a spus asistentei personale: Spune-i că aş vrea o Cola dietetică, cu lămâie. Nici nu s-a uitat la mine. Trist, pentru că pare atât de drăguţă la televizor", a declarat stewardul. Povestea vine la scurt timp după un alt episod publicat de ziarul german Bild, conform căruia Lopez a cerut ca una dintre cameristele unui hotel la care se cazase să fie concediată, fiindcă îndrăznise să o deranjeze în intimitate, cerându-i un autograf.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg