"J.Lo şi Jessica Alba sunt cele mai nesuferite vedete!" Iată ce spune o stilistă de la Hollywood, care acum dă din culise!

13 august, 2020
1 deschidere stilista jpg jpeg

Tamaran, pe numele ei, a reuşit să facă vâlvă în social media povestindu-şi amintirile din câmpul muncii hollywoodian

Tamaran este acum stilistă - dar a urcat treaptă cu treaptă în carieră. Şi şi-a amintit în câteva episoade de pe contul ei de TikTok cum a fost să lucreze între 2008 şi 2017 ca asistentă a mai multor stilişti la Hollywood şi să vadă pe viu comportamentul vedetelor în acele circumstanţe. Astfel, Tamaran a făcut şi un top al celor mai nesuferite vedete, cu care a fost cel mai dificil şi neplăcut să lucreze. În cuvintele ei...

"Jennifer Lopez... Ah! Ca să poţi vorbi cu ea, nu trebuie s-o priveşti. N-ai dreptul. Să vorbeşti cu ea e ca şi cum ai vorbi cu Dumnezeu."

"Dacă anul 2020 ar reprezenta metaforic carieera cuiva, ar fi cariera lui Katherine Heigl. Am prieteni apropiaţi care au lucrat cu ea la filmări şi la şedinţe foto mi-au spus că este foarte dificilă şi tot timpul nervoasă. Se comportă ca o nebună."

"Dacă anul 2020 ar reprezenta o atitudine, aceasta ar fi atitudinea Jessicăi Alba. Jessica pur şi simplu... nu e un om plăcut. Nu te priveşte când îţi vorbeşte, nu-i pasă că dă humus pe rochie, se crede superioară şi face jocuri mentale cu tine."

"Marisa Tomei avea întâlnire cu echipa noastră la ora 9:30 dimineaţa, dar nu s-a trezit până la 12:30, nu a salutat şi, deşi eram în întârziere, a început să-şi mănânce tacticoasă micul dejun cu iaurt şi granola." 

stilista jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg