Joan Collins, apariție rară și fabuloasă la 90 de ani, împreună cu fiul său, autorul Alexander Newley

9 iunie, 2023

Joan Collins și-a făcut apariția la lansarea de carte a fiului său. Fostul star din Dynasty arată FABULOS la 90 de ani și a părut atât de mândră de realizarea literară a fiului său, Alexander Newley.

Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg

Fiul lui Joan Collins și-a lansat o nouă carte, ”Divining The Human: The Art Of Alexander Newley”, iar de la eveniment nu a lipsit celebra sa mamă, actrița Joan Collins, ajunsă la 90 de ani!

Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Getty jpg

Starul Dynasty arată incredibil chiar și la această vârstă înaintată, amintind de perioada sa de glorie, când făcea furori cu rolurile sale de femme-fatale. Atitudinea îi este scrisă  în ADN, căci vedeta a rămas la fel de fermecătoare și carismatică, demonstrând încă o dată că vârsta este doar un număr.

Dame Joan Collins a venit la The Polish Hearth Club din Londra pentru acest eveniment important, alături de soțul său, Percy Gibson. Actrița a dovedit încă o dată că stilul său este atemporal. Ruptă parcă dintr-un episod Dynasty, Joan Collins a apărut ravisantă, într-un costum clasic alb, format din pantaloni și taior, un maiou alb din satin, balerini albi, colier și cercei de aur și deja celebra sa coafură, un bob lung cu onduleuri romantice. Actrița s-a fotografiat alături de fiul său, care era atât de mândru de prezența mamei sale acolo.

Dame Joan Collins, diva supremă din serialul Dinasty, a vorbit în urmă cu câțiva ani despre secretul look-ului său impecabil, dar și despre decizia de a se căsători cu cel de-al cincilea soţ, Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr ca ea!

4 joan collins profimedia 0248086227 jpg jpeg

”Sunt foarte raţională şi extrem de disciplinată. Nu mă îmbuib cu mâncare, savurez doar jumătate de farfurie, dar nici nu pot spune că mă chinui prea mult. Consum cu moderaţie vin, câte un desert, mănânc pâine prăjită şi îmi beau cafeaua cu zahăr. Dar cred că este vorba şi de mult noroc. Încerc să dorm suficient, folosesc protecţie solară, nu mă culc fără să îmi aplic crema hidratantă. Nu îţi spun brandul, pentru că nu mă plătesc pentru reclamă. (râde) Cred că aş putea fi cu uşurinţă imaginea lor într-o campanie, pentru că este un brand foarte mare, care face mulţi bani. Dacă mă plătesc, aş putea să spun „Această cremă este divină şi o folosesc de 20 de ani!“.”

Dame Joan Collins a subliniat tot atunci și care este secretul mariajului solid cu Percy Gibson: ”Dormitoare separate! De fapt, libertatea totală. Suntem tot timpul unul lângă celălalt, dar suntem şi foarte compatibili. Suntem foarte buni prieteni şi însemnăm totul unul pentru celălalt. Râdem foarte mult, dar ne şi contrazicem. Cine n-o face?!”, mărturisea Dame Joan Collins într-un interviu pentru Revista OK!Magazine.

Fiul Alexander și fiica Tara sunt copiii lui Joan Collins cu cel de-al doilea soț al ei, Anthony Newley. S-au căsătorit în 1963, dar s-au separat în 1971. După divorț, Joan Collins s-a căsătorit cu al treilea soț al ei, Ron Kass, în 1972 și au o fiică împreună.

Dincolo de cariera sa strălucitoare, Dame Joan Collins s-a remarcat întotdeauna prin eleganța sa, silueta fină și un look impecabil. Starleta care făcea furori în anii ’50 a cucerit recent și o nouă generaţie de public, odată cu apariţia sa în American Horror Story – Apocalipsa.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg