Joan Collins, apariție rară și fabuloasă la 90 de ani, împreună cu fiul său, autorul Alexander Newley

9 iunie, 2023

Joan Collins și-a făcut apariția la lansarea de carte a fiului său. Fostul star din Dynasty arată FABULOS la 90 de ani și a părut atât de mândră de realizarea literară a fiului său, Alexander Newley.

Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg

Fiul lui Joan Collins și-a lansat o nouă carte, ”Divining The Human: The Art Of Alexander Newley”, iar de la eveniment nu a lipsit celebra sa mamă, actrița Joan Collins, ajunsă la 90 de ani!

Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Getty jpg

Starul Dynasty arată incredibil chiar și la această vârstă înaintată, amintind de perioada sa de glorie, când făcea furori cu rolurile sale de femme-fatale. Atitudinea îi este scrisă  în ADN, căci vedeta a rămas la fel de fermecătoare și carismatică, demonstrând încă o dată că vârsta este doar un număr.

Dame Joan Collins a venit la The Polish Hearth Club din Londra pentru acest eveniment important, alături de soțul său, Percy Gibson. Actrița a dovedit încă o dată că stilul său este atemporal. Ruptă parcă dintr-un episod Dynasty, Joan Collins a apărut ravisantă, într-un costum clasic alb, format din pantaloni și taior, un maiou alb din satin, balerini albi, colier și cercei de aur și deja celebra sa coafură, un bob lung cu onduleuri romantice. Actrița s-a fotografiat alături de fiul său, care era atât de mândru de prezența mamei sale acolo.

Dame Joan Collins, diva supremă din serialul Dinasty, a vorbit în urmă cu câțiva ani despre secretul look-ului său impecabil, dar și despre decizia de a se căsători cu cel de-al cincilea soţ, Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr ca ea!

4 joan collins profimedia 0248086227 jpg jpeg

”Sunt foarte raţională şi extrem de disciplinată. Nu mă îmbuib cu mâncare, savurez doar jumătate de farfurie, dar nici nu pot spune că mă chinui prea mult. Consum cu moderaţie vin, câte un desert, mănânc pâine prăjită şi îmi beau cafeaua cu zahăr. Dar cred că este vorba şi de mult noroc. Încerc să dorm suficient, folosesc protecţie solară, nu mă culc fără să îmi aplic crema hidratantă. Nu îţi spun brandul, pentru că nu mă plătesc pentru reclamă. (râde) Cred că aş putea fi cu uşurinţă imaginea lor într-o campanie, pentru că este un brand foarte mare, care face mulţi bani. Dacă mă plătesc, aş putea să spun „Această cremă este divină şi o folosesc de 20 de ani!“.”

Dame Joan Collins a subliniat tot atunci și care este secretul mariajului solid cu Percy Gibson: ”Dormitoare separate! De fapt, libertatea totală. Suntem tot timpul unul lângă celălalt, dar suntem şi foarte compatibili. Suntem foarte buni prieteni şi însemnăm totul unul pentru celălalt. Râdem foarte mult, dar ne şi contrazicem. Cine n-o face?!”, mărturisea Dame Joan Collins într-un interviu pentru Revista OK!Magazine.

Fiul Alexander și fiica Tara sunt copiii lui Joan Collins cu cel de-al doilea soț al ei, Anthony Newley. S-au căsătorit în 1963, dar s-au separat în 1971. După divorț, Joan Collins s-a căsătorit cu al treilea soț al ei, Ron Kass, în 1972 și au o fiică împreună.

Dincolo de cariera sa strălucitoare, Dame Joan Collins s-a remarcat întotdeauna prin eleganța sa, silueta fină și un look impecabil. Starleta care făcea furori în anii ’50 a cucerit recent și o nouă generaţie de public, odată cu apariţia sa în American Horror Story – Apocalipsa.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg