Joan Collins, cealaltă „regină“ de la Jubileu! La 89 de ani, actrița a salutat mulțimea dintr-o mașină de colecție

7 iunie, 2022

Nu degeaba are titlul de Dame! Celebra actriță britanică a făcut parte din suita care a salutat-o pe Regină trecând prin fața Palatului Buckingham.

Joan Collins jubileul reginei elisabeta a II a (1) jpg

Are sau nu 89 de ani? Poate că în buletin a bifat această vârstă - chiar recent, pe 23 aprilie -  și mai are un pic și bate 90, dar această femeie, atât de elegantă, de fină și aristocrată, de veselă și de vivace își sfidează cu grație vârsta.

De ani buni, Joan Collins pare să fi dat ceasul înapoi, căci trecerea timpului pare să nu mai lase urme pe chipul ei, atât de cunoscut publicului din serialul „Dinastia“.

Un secret al longevității și al poftei de-a trăi este chiar la brațul ei, Percy Gibson (57), cel de-al cincilea soț al său, mai tânăr decât ea cu 32 de ani! Dar și stilul de viață de adevărată lady răsfățată - că doar grijile îi sunt ținute departe de cele 36 de milioane de lire sterline din conturi.

Așa se face că, la vârsta la care alte femei de vârsta ei sunt bunici sau chiar străbunici și și-au luat demult gândul de la petreceri și deplasări solicitante, Joan Collins continuă să facă vizite, să meargă la emisiuni de televiziune, să aibă o agendă socială onorabil de încărcată și chiar să se bucure de o mini-vacanță pe iaht, pe Riviera franceză sau italiană.

Zilele trecute, însă, Dame Joan Collins a fost foarte ocupată cu aparițiile publice în cadrul Jubileului Reginei Elisabeta a II-a - care a decorat-o în 2015, când a primit titlul de Dame. De altfel, reputata actriță are o întreagă istorie a vizitelor la Buckingham și Windsor, fiind o preferată a Reginei, dar și un personaj care s-a implicat mereu în viața socială și în actele de caritate.

Într-una dintre ocazii, ea a prezentat-o oficial Reginei pe fiica sa, Katie, moment surprins într-o fotografie, urcată online chiar zilele trecute.

Dar momentul ei de glorie, când ea însăși a defilat aproape ca o Regină, a fost cel în care a salutat mulțimea dintr-o mașină de colecție, un Rolls Royce decapotabil, care a trecut chiar prin fața Palatului Buckingham, unde, de la balcon, suverana Marii Britanii admira parada.

Îmbrăcată într-un costum roz pal, cu o pălărie chic cu voaletă, de la celebrul Philip Tracy, și mănuși albe, Joan Collins a fost toată numai un zâmbet, machiajul cu ruj fuchsia dându-i o prospețime uluitoare la cei 89 de ani ai săi. Și, ca la casele mari, actrița și-a atașat la rever și decorația regală, poate cea mai mare recunoaștere primită după o viață trăită în lumina reflectoarelor.

stanga
dreapta
Joan Collins jubileul reginei elisabeta a II a (4) jpg
Joan Collins jubileul reginei elisabeta a II a (3) jpg
Joan Collins jubileul reginei elisabeta a II a (2) jpg

Nu-i rău, are toate șansele ca la 96 de ani, cât are Regina acum, să fie la fel de activă precum aceasta!

FOTO: Instagram

 Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg