Joan Collins, violată de primul ei soţ înainte de nuntă şi vândută unui şeic arab pentru o noapte de amor

8 octombrie, 2021
15 col20 jpg jpeg

Joan Collins este una dintre cele mai impunătoare vedete de la Hollywood, cu o carieră care a durat mai mult de cinci decenii, dar viaţa ei personală nu a fost la fel de colorată ca şi cariera ei. Iată de ce!

Drumul lui Joan Collins nu a fost unul de basm. Actriţa nu a ajuns imediat pe marele ecran . A jucat ani de zile în filme cu buget redus înainte să simtă succesul. În plan amoros, diva a bifat câteva mariaje eşuate şi a trecut prin abuzuri teribile. Acum, la 88 de ani, Collins are încă o viaţă memorabilă şi arată încă foarte bine.

Collins s-a născut la 23 mai 1933, la Londra, în Anglia, dintr-o mamă anglicană de origine britanică şi un  tată evreu de origine sud-africană. Tatăl ei, Joseph, a fost managerul unor artişti celebri, precum Tom Jones şi Beatles.

stanga
dreapta
1 col1 jpg jpeg
2 col2 jpg jpeg
3 col3 jpg jpeg
4 col4 jpg jpeg
5 col6 jpg jpeg
6 col7 jpg jpeg
7 col11 jpg jpeg
8 col12 jpg jpeg
9 col14 jpg jpeg
10 col15 jpg jpeg
11 col16 jpg jpeg
15 col20 jpg jpeg
16 col5 jpg jpeg

Sora ei este celebra romancieră Jackie, ale cărui cărţi au vândute în peste 400 de milioane de exemplare la nivel global. Crescând, Collins a devenit răsfăţata familiei sale, iar aspectul ei frumos a făcut-o mai uşor  de observat în mulţime.

S-a mutat la Hollywood în anii 1950 cu speranţa de a deveni vedetă, dar lucrurile nu au mers atât de bine pe cât spera ea. Primul ei rol a fost a fost în filmul "Lady Godiva Rides Again". Ulterior, Joan s-a străduit să obţină roluri mai mari, dar pentru următoarele câteva decenii a jonglat cu apariţiile cu rating B. A devenit cunoscută pentru coafura ei, precum şi pentru relaţiile cu mai mulţi actori de frunte ai vremii, inclusiv Dennis Hopper şi Warren Beatty. 

Departe de lumina reflectoarelor, viaţa ei personală a fost la fel de dramatică ca rolurile pe care le-a jucat. Actriţa nu a avut noroc în alegerea unui partener de viaţă, Primul ei soţ a violat-o înainte de a împlini 18 ani.

Într-un documentar care abordează violenţa şi abuzul sexual, Collins a vorbit pentru pentru prima dată despre cum a fost abuzată de viitorul ei soţ , Maxwell Reed. A fost prima dată când Collins a dat detalii despre experienţa dureroasă.

În autobiografia ei, Collins a mărturisit cum Reed a drogat-o şi forţat-o să facă sex în timp ce avea doar 17 ani şi era încă virgină. Vina a făcut-o să se căsătorească cu actorul. Vedeta a explicat că era la o întâlnire cu Reed, iar el i-a întins un rom şi o carte şi a plecat să facă baie. Actriţa tocmai fusese drogată.

Cartea pe care Reed i-a înmânat-o lui Collins conţinea conţinut pornografic, o experienţă necunoscută pentru vedeta adolescentă. După câteva minute a fost violată de actorul irlandez. Joan s-a simţit vinovată şi şi-a asumat povestea. În mintea ei naivă, avea convingerea că relaţia cu un actor mai în vârstă, faimos la acea vreme, o scutea de alte probleme.

În ciuda incidentului,starleta nu a încetat să se vadă cu starul. După câteva luni, Reed i-a cerut să se căsătorească cu el, iar ea a fost de acord.

Pierderea virginităţii a făcut-o să-l urască, dar se simţea neputincioasă, iar asta a făcut-o să nu îşi expună drama. Collins a recunoscut mai târziu că i-a trebuit mult timp să se vindece şi să mai aibă încredere în bărbaţi.

În loc să-şi ispăşească pedeapsa, Reed a continuat să îi facă rău în timp ce erau căsătoriţi. Potrivit divei, actorul a încercat să o vândă unui şeic arab pentru 20.000 de dolari.

Mariajul ei cu Reed a fost un dezastru, în special viaţa lor sexuală. Lucrurile au devenit insuportabile când Collins a aflat de planurile soţului ei de a permite unui şeic arab să petreacă noaptea cu ea. Ulterior, a divorţat de Reed şi a mai bifat alte patru mariaje.

După încheierea primului mariaj, Collins s-a măritat cu cântăreţul şi compozitorul britanic Anthony Newley. Au fost împreună opt ani şi au avut o fiică şi un fiu înainte de divorţul din 1970.

Al treilea soţ al ei a fost CEO-ul Apple Ron Kass. Au avut o fiică, Katy, în timpul căsătoriei de 11 ani, care a început în 1972. A patra căsătorie a lui Collins a fost cu cântăreţul suedez Peter Holm. S-a încheiat cu un divorţ tumultuos în 1987, după numai 13 luni. 

Collins s-a căsătorit cu actualul ei soţ, managerul companiei de teatru Percy Gibson, care e cu 32 de ani mai mic decât ea, în februarie 2002. În 2009, cei doi şi-au reînnoit jurămintele.

De-a lungul carierei sale, Collins a fost nominalizată de şase ori la Globul de Aur şi a câştigat în 1983.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg