Jocelyn Wildenstein şi-a stricat faţa pentru un bărbat. Operaţiile estetice la care a recurs au făcut-o de nerecunoscut

30 octombrie, 2020
3 pisica jpg jpeg

Jocelyn Wildenstein, în vârstă de 80 de ani, a devenit cunoscut după ce operaţiile estetice la care a recurs i-au modificat radical chipul şi au făcut-o de nerecunoscut.  Datorită aspectului ei de pisică, a fost numită „Catwoman”, „Regina leului”  sau „Mireasa din Wildenstein”, dar în spatele acestui chip bizar se află o poveste la fel de ciudată.

Jocelyn a început să recurgă la„corecţii” la mijlocul anilor 1990, pentru că se temea că soţul ei, miliardarul Alec N. Wildenstein, o va părăsi. Din moment ce el era obsedat de pisicile mari, ea a decis să se transforme într-una. Ulterior, ea a negat povestea, susţinând că a recurs la această transformare de dragul ei.  Femeia a recurs la modificări constante, iar acestea au devenit din ce în ce mai tulburătoare pe parcursul anilor.

Wildenstein susţine că aspectul ei a adus dintotdeauna cu cel al unei feline „Dacă te uiţi la una dintre pozele mamei mele, ea are, de asemenea, forma ochilor de pisică”.

Jocelyn a făcut cel puţin şapte liftinguri, şi-a reconstituit drastic zona ochilor şi-a umplut buzele, obrajii şi bărbia cu colagen. Căsătoria ei a eşuat atunci când şi-a prins soţul în pat cu un model în vârstă de 19 ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 21 de ani.

Despărţirea a fost una destul de tumultuoasă. Wildenstein a ameninţat-o chiar cu o armă, iar divorţul a durat doi ani. Jocelyn a devenit mai bogată cu două miliarde şi jumătate de dolari după separare. Acum, nu o interesează ce cred oamenii despre ea. „Nu am nimic de demonstrat. Nu îmi pasă”, spune Jocelyn despre oamenii care o judecă pentru aspectul ei.

Ba mai mult, susţine că şi-a risipit întreaga avere şi nu mai are nimic în cont.

După divorţ, „femeia pisică” s-a întâlnit cu creatorul de modă Lloyd Klein, dar relaţia lor a fost afectată de un amplu scandal. Ea sa fost acuzată în instanţă pentru că l-ar fi agresat pe Klein.

Recent, au apărut pe reţelele de socializare fotografii care o înfăţisează înainte de intervenţii. După cum puteţi, ghici, era foarte drăguţă.

Jocelyn a devenit dintr-o frumuseţe naturală mireasa lui Wildenstein.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg