Jocurile sexuale preferate de Elvis Presley. Ce au povestit Cybill Shepard şi Natalie Wood despre partidele de amor cu starul

17 iunie, 2021
4 elvis18 jpg jpeg

Regele avea un apetit de nestins pentru mâncare, droguri şi, deloc surprinzător,  pentru femei şi sex, în special pentru cel cu fecioare.

Asistenţii lui Elvis l-au hrănit cu un flux constant de femei într-un act de jonglerie care a devenit o rutină perfectă. Secretele sexuale ale lui Elvis au fost dezvăluite într-o carte captivantă, Elvis Presley: A Southern Life, de Joel Williamson.

Elvis începe să îşi arate interesul pentru adolescentele virgine în 1956. Când s-au întâlnit, Jackie Rowland avea 14 , iar artistul 21 de ani. Părinţii lui Jackie au descoperit perechea într-o cameră laterală din culise, la unul dintre spectacolele sale. Când Elvis a cerut să o ducă pe Jackie la un bar, mama ei i-a spus: „Fetiţa mea nu are vârsta potrivită şi vine acasă cu mine”.

O altă femeie, Frances Forbes, spune că obişnuia să stea în jurul casei lui Elvis când avea 13 ani. Elvis nu a observat-o atunci, dar imediat ce a împlinit 14 ani a devenit interesat de ea. Forbes spune că a trăit momente magice cu  Elvis. Starul a invitat-o pe Forbes, împreună cu alte două fete de 14 ani, la petreceri cu pijamale în casa lui, timp în care le-a învăţat pe fete să se machieze, le-a gâdilat şi sărutat. Solistul şi-a dorit în casă mai multe persoane tinere, iar managerul său s-a conformat şi a făcut livrarea. Într-o noapte, cântăreaţul a scos din dulap mai multe haine de fete, le-a sărutat şi mângâiat, apoi a adormit cu ele în braţe. În altă noapte, Elvis a cerut ca fetele să se lupte cu noroi în timp ce poartă lenjerie albă.

El a inventat o varietate de poveşti pentru a face femeile să fie să îşi petreacă noaptea cu el. De multe ori, pentru că nu voia să fie singur.

Dacă în faţa tinerelor jubila, atunci când se ala în preajma femeilor de vârsta lui dădea rateuri. Abilităţile sale în amor au fost adesea contestate de cuceririle sale. Actriţa Cybill Shepard a mărturisit că a avut o scurtă aventură cu el în Memphis, în vara anului 1972, şi că sexul era mediocru.

"Săruta foarte bine şi era foarte dulce, dar nu era sexul la care m-aş fi aşteptat”. Actriţa a atribuit această dificultate de a se desfăşura în pat drogurilor pe care le lua."Era greu pentru el să fie un om natural ”, a spus ea. În memoriile sale din 2000, Shepherd a scris că l-a învăţat pe Elvis câteva tehnici sexuale noi, dar că, în cele din urmă, nu s-a putut descurca cu consumul de droguri.

În plus, Natalie Wood a ieşit din dormitorul lui Presley la 20 de minute după ce întrase şi i-a întrebat pe cei din anturajul artistului: „Ce se întâmplă cu şeful? El pune doar mâna, dar nu există nicio acţiune. Am crezut că el este Regele în pat sau nu vrea să facă asta cu mine ? Wood i-ar fi spus, de asemenea, surorii ei: „Poate cânta, dar nu poate face altceva”.

Fetele tinere căutau însă compania lui Elvis şi patul lui. „Când mama lui Elvis, Gladys, a murit în 1958, dorinţa lui de a fi cu cineva în dormitor a devenit mai puternică”, spune Williamson.

Din 1958, până la moartea sa în 1977, artistul a avut mereu nevoie de o femeie sau o fată în pat. „Apetitul său sexual era foarte, foarte puternic”, a spus Lamar Fike, care locuia în casa lui Elvis.

„Atingerea, sentimentul şi orice altceva însemna mai mult pentru Elvis decât actul real”.

Priscilla şi Elvis obişnuiau să joace diferite jocuri sexuale. Ea era asistenta medicală, el pacientul, iar aşa îşi cercetau reciproc corpurile. „Uneori, Elvis introducea o altă fată în scena sexuală din dormitorul său”.

"A fost fascinat de adolescente. Ne-a speriat pe toţi", spune  Lamar Fike, o persoană din anturajul lui Elvis. La doi ani după divorţul de Priscilla, când avea 39 de ani, a început să se vadă cu Reeca Smith,  prietena de 14 ani a fratelui său vitreg.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg