Jodie Foster l-a evitat pe Anthony Hopkins în timpul filmărilor pentru Tăcerea mieilor

23 noiembrie, 2022
Silence of The Lambs

Jodie Foster a dezvăluit odată că nu a vorbit niciodată cu colegul ei, Anthony Hopkins, când camerele încetau să mai ruleze pentru că l-a găsit „înfricoșător”.

Silence of The Lambs, în care joacă Jodie Foster și Anthony Hopkins, o urmărește pe studenta FBI Clarice, care este desemnată să caute un criminal în serie cunoscut sub numele de „Buffalo Bill”. Clarice este ajutată de Dr. Hannibal „Canibalul” Lecter, un fost psihiatru sociopat, deținut acum într-o închisoare de maximă securitate. Hopkins îl joacă pe Dr. Hannibal și, chiar dacă el și Clarice au lucrat împreună îndeaproape pe ecran, relația lor nu a fost la fel de puternică atunci când camerele încetau să mai filmeze.

În 2016, Foster a dezvăluit că nu a vorbit niciodată cu Hopkins pe platouri, în afară de ceea ce se vede pe ecran.

Întrebată despre experiența cu el în timpul unei apariții la Graham Norton Show, vedeta a răspuns: „Nu. Nu am vorbit niciodată cu el. Era înfricoșător”.

Actrița a explicat că, în prima zi de filmare, au citit scenariul până la sfârșitul sesiunii. Foster a concluzionat că nu a mai vrut să vorbească cu el niciodată după asta.

„Așa am făcut tot filmul, el era mereu în spatele pereților despărțitori de sticlă sau în celula lui. Pentru că scenele erau atât de lungi, îl încuiau la începutul zilei, iar a doua zi era de cealaltă parte. Am ajuns la sfârșitul filmului și nu am avut o conversație cu adevărat”.

Întrebată dacă a trecut măcar pe lângă el, ea a răspuns: „Nu, l-am evitat. Mâncam un sandviș, era ultima zi și s-a apropiat de mine. I-am spus cu o lacrimă în ochi „M-am speriat foarte tare de tine”. Replica lui Hopkins  a fost pe măsură „Mi-a fost frică de tine!. De ce s-ar speria cineva de mine? Nu ştiu".Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg