Joe Francis susţine că Paris Hilton l-a bătut înainte de despărţire

13 ianuarie, 2022
6 paris2 jpg jpeg

Joe Francis mărturiseşte că Paris Hilton a început să-l bată după ce a încercat să se despartă de ea în 2003.

„Jur pe Dumnezeu că a trebuit să sun la securitatea hotelului, iar apoi a început să mă bată, pentru că era beată”, a afirmat Francisc, în vârstă de 48 de ani, într-un  podcast.

 „Şi apoi au venit în camera mea Nicky Hilton şi pe Nicole Richie, aşa că le-am spus: „Uite, Nicky, o să-ţi dau sora afară din cameră chiar acum. Dacă mă loveşte din nou, sun la securitate.  De aceea e mai bine să o scoţi afară”, a mai spus Fondatorul „Girls Gone Wild”.

stanga
dreapta
1 paris2 jpg jpeg
2 paris1 jpg jpeg
3 paris3 jpg jpeg
4 paris4 jpg jpeg
5 paris5 jpg jpeg

Francis susţine că Hilton, în vârstă de 40 de ani, l-a lovit din nou, ceea ce l-a determinat să o escorteze pe hol. Cu toate acestea, el mărturiseşte că  Hilton a găsit-o drumul înapoi către cameră şi a „bătut la uşă toată noaptea”.

„Aceasta este cea mai nebună femeie care m-am întâlnit vreodată”, a spus Francis. „Şi-a ieşit din minţi. Când s-a produs ruptura, ea mi-a spus că nu mă pot despărţi de ea pentru că e Paris Hilton”.

Întrebat apoi dacă simte că actuala căsătorie a lui Hilton cu Carter Reum va dura, Francis a mărturisit că are convingerea că acest lucru nu se va întâmpla.

Hilton a negat anterior că ea şi Francis s-au întâlnit vreodată.

Hilton şi Reum, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit pe 11 noiembrie 2021, în California, pe proprietatea de 61 de milioane de dolari a răposatului ei bunic. Cuplul a avut o recepţie oficială în acea noapte, dar şi alte două zile de petrecere. „Sărbătoresc Anul Nou în Paradis cu dragostea mea! ”, a scris Hilton pe o reţea de socializare pe 1 ianuarie, când a postat câteva fotografii din Maldive. „Suntem atât de încântaţi să intrăm în 2022 ca soţ şi soţie!Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg